6 Mænd Typer for kvinder at undgå

Den perfekte mand findes ikke, og man bare har at forene med ulemperne ved den partner, men man kan også forsøge at ændre ham. Der er 6 typer af mænd, der ikke kan ændres, og derfor ikke kan tolereres. Kvinder bør bedre opsige alle forbindelser med sådanne mænd.

6 Mænd Typer for kvinder at undgå

Den italienske Psicologia tidsskrift har offentliggjort psykologer appel til kvinder, hvor de advare kvinder, hvad mænd der skal undgås i en menneskealder.

Den universelle klassifikation af "Nasty" typer er designet til at holde damerne fra ubrugelig spild af tid og frugtesløse forsøg på at re-form opdragelsen af deres partner, som næppe kan reagere på hendes indsats.

Disse typer af mænd er som følger:

  1. Man-afhængige (læs gigolo)
  2. Man-alkoholiske
  3. Man-psykologisk sadist
  4. Man-mors dreng
  5. Man-aggressor
  6. Man-ødsle

Italienske psykologer understrege, at alle bestræbelser "på arbejde" på sådanne mænd vil føre til nogen steder, da deres vigtigste problemer simpelthen ikke kan løses. Eksperterne anbefaler, at kvinder ikke skal miste deres tid og straks adskilt med deres partner, hvis han viser de fremherskende træk ved en bestemt type på listen.

Men ifølge statistikkerne givet i papiret, kun 24% af de italienske kvinder er i stand til at afgørende opsige deres forbindelser med "upassende" mænd. Langt de fleste af kvinderne, at de ville forsøge enten at omforme deres partner, eller ville tolerere hans ulemper af hensyn til at bevare forholdet.