6 måder for par at udøve sammen

Der er et gammelt ordsprog, der siger "De par, der spiller sammen, bliver sammen." Mens dette er sandt, vil jeg gerne fremsætte en ny: ". De par, der arbejder ud og skubber hinanden for at få passer sammen, bliver sammen"

En nylig undersøgelse offentliggjort i Health Formidling viste, at vægttab kan have både positive og negative virkninger. Undersøgelsen fandt, at i par, hvor den ene partner havde mistet omkring 60 pounds over 24 måneder, forholdet ændret til det bedre. Men i nogle af de par, følte den partner, der ikke tabe truet, jaloux, eller endda rusket af deres partner. De følte, at deres partner placeret overtryk på dem for at tabe sig så godt, som forårsagede en splittelse i deres ægteskab.

6 måder for par at udøve sammen

Lad ikke at være tilfældet! Kom i form og træne sammen som et par. Her er et par måder at gøre det:

1. Deltag i en Dance Class

Hvilken bedre måde er der at komme i form og forbedre din ægteskab / forhold end ved at danse sammen? Du kan lære nogle smarte salsa moves, der vil imponere dine venner, når det er tid til at gå clubbing, eller du måske ønsker at tage ballroom lektioner "just in case" du er nødt til at danse på et bryllup. Enhver form for dans klasse vil være sjovt som et par, og det er en fantastisk måde at lære noget sammen og gnist din romantik.

2. Tag Martial Arts

Dette lyder måske bagslag, men du ville blive overrasket over hvor meget vrede, du kan træne lige ved at kunne smide en punch på din mand! Selvfølgelig vil han være egnet i polstring ligesom dig, men det er afføringsmiddel at frigive indestængte frustrationer fra dagen i en pose stansning eller bryst protektor. Bare sørg for, at du ikke bringe volden med hjem.

3. Tag børnene kører

Fik en nyfødt sidder rundt hele dagen i en klapvogn? Tag den lille en til en køre, og dele byrden af ​​at skubbe klapvognen. Selvfølgelig er du nødt til at matche dit tempo til din ægtefælles, men det vil hjælpe dig til at skubbe dit hjerte, din partner, og dit barn rundt. Som en ekstra bonus, kan turen hjælpe den lille komme til at sove på lur tid - og giver dig nok fred og ro til at tage et dejligt bad og har en nice måltid, når du kommer hjem.

4. Rengør House

Ved du, hvor mange kalorier du kan brænde gør gøremål omkring huset? Rens garagen, feje hele huset, give dine flisegulve en voksbehandling, eller rive plænen sammen. Det bliver en sjov måde at få både dit hus og dine organer i form.

5. ramte gym sammen

Det er nok svært at passe gymnastiksalen i dine tidsplaner, især hvis du arbejder begge. Men at gøre en dato for din daglige gym session er en fantastisk måde at tilbringe tid sammen motion. Selvfølgelig behøver du ikke at gøre det samme rutiner, men bare at vide, at den anden person der arbejder hårdt med dig er som regel godt nok.

6. Gør Date Night en Sporting Night

I stedet for at gå til en restaurant for dato nat, hvorfor så ikke gøre noget lidt mere aktiv? Lej de nærliggende tennisbaner, eller tilbringe en time på at bure. Spil en omgang en-til-en, eller tov andet par i et spil af to-på-to basketball. Gå en tur i parken - slutter din aften med en dejlig massage og et let måltid til at hjælpe dig med at genoprette din energi.

Kom i form sammen, er en god måde at dyrke tættere på din partner, og du vil opdage, at det positive gruppepres placeret på hinanden absolut vil være en god ting for dit ægteskab.

6 måder for par at udøve sammen

6 måder for par at Diet Together