6 måder at få en mand til at gøre hvad du vil

Med den rigtige tilgang, kan du få næsten alt fra en mand: fra at købe den 300. Par sko til en weekend tilbragt sammen på din mor. Effektiv strategi er ikke tårer og ultimatummer, men kun seks enkle trin.

6 måder at få en mand til at gøre hvad du vil

Enhver, der nogensinde har prøvet at manipulere en mand kender denne forretning er ikke en nem ting. Tough argumenter og tårer er lige ineffektiv - denne taktik drive de fleste mænd i vanvid. Men ikke kun disse dem.

Mislykkede måder at kontrollere en mand

Det er ligegyldigt, hvad du vil få fra en mand - at købe en ny kjole eller et forbud mod hans lørdag besøg i bad med venner - husker et par vigtige punkter.

1. Du må ikke afpresse ham

Afpresning med følelser ("Hvis du elsker mig, så ..."), ressourcer ("Jeg fødte dette barn, er det op til mig at afgøre") status ("rigtige mænd ikke gøre det"), eller følelser (" hvis du ikke kan gøre det, vil jeg føle dårlige ") vil ikke hjælpe dig med at administrere din mand og vil kun medføre vrede og modstand. Før eller senere forholdet vil blive brudt, eller dets kvalitet vil blive alvorligt såret. Så prøv at undgå manipulationer, der gør din mand føler en følelse af skyld, vrede, depression, håbløshed, frygt eller skam. De absolut ikke gør noget godt og vil kun føre til tab af tillid, hemmeligholdelse, løgne og lignende problemer.

2. Du må ikke sammenligne ham med andre mænd

Manipulering med skam ydmyger en mand og gør ham vred og ivrig efter at målrette denne vrede på dig. Sammenligne aldrig din mand med andre. Aldrig. Dette er det første skridt til at sikre, at han har fundet den kvinde, for hvem han er den bedste.

3. Du må ikke gøre raserianfald

Mange damer finde tårer næsten den bedste måde at styre en mand. Måske først denne metode virkelig fungerer. Men kun ved første. Partneren indser hurtigt, at kvinden manipulerer sine følelser. I fremtiden vil denne adfærd kun forårsage irritation, og du sikkert ikke vil få de ting du ønsker.

4. Forsøg ikke at tale hans sprog

Din mand har ikke brug for en anden mand ved siden af ​​ham; desuden stærke mandlige argumenter og stærke feminine argumenter er helt anderledes. Det er meget vanskeligt for kvinder at finde de rigtige ord og overbevise deres partner som en mand ville overbevise en mand. Det er bedre at være et bud kvinde. Dette er meget mere effektiv.

5. Du må ikke kommando din mand

Kommandant din partner med ordene "gå, købe, smide" er en farlig besættelse: det virker ikke med et selvforsynende mand. Hvis du opnå noget resultat, er det helt klart ikke den, du er bestemt. Taktikken med "bringe og give" er en taber en: kvinder er mærkelige væsner. Først finder de en mand, der kan befalet og kontrolleres, og så spekulerer på, hvorfor han ikke kan tage selvstændige beslutninger, og hvorfor hele familien liv er på deres svage skuldre. En eller anden måde skal du beslutte: enten du vil have en moden mand, som du ikke vil lykkes at styre åbent, eller du vil have en holdningsløse partner, men en ganske føjelige en.

Styring mænd: de vigtigste regler

Det er logisk at antage, at nogen ved sine fulde fem mand ville gøre det muligt at blive manipuleret, hvis han ikke ønsker at. Vænne sig til din partner og fornuftigt vurdere dine muligheder: Der er mænd, der kan lide at blive ledet, men de er infantil og ikke ønsker at vokse op og tage ansvar, så gør dig klar til at være en mor med sådan en partner og til at løse alle problemer ved dig selv. Modne mænd kan ikke udelukkes uden deres samtykke, selv om nogle harmløse tricks er stadig muligt.

1. Tal om dine følelser

Hvis en stærk maskulin ræsonnement er ikke så enkelt at håndtere, rent feminine udtryk for følelser vil helt sikkert hjælpe dig lykkes. Det vigtigste er at opbygge en monolog efter princippet "en beskrivelse af situationen - et udtryk for følelser - et tilbud -. En belønning eller straf" Forestil han arbejder ekstra timer på kontoret og ikke advare om, at han vil vende tilbage senere . I et sådant tilfælde, psykologer anbefaler at sige noget lignende, "Skat, når du kommer hjem klokken to om morgenen uden advarsel mig, jeg føler angst, sorg og vrede. Jeg vil gerne blive advaret om din forsinkelse; ellers kan jeg ikke se pointen i at vente på dig i aften og lave mad middag for dig. "

2. Vær feminin og kærlig

Man-lignende kvinder er populære kun blandt tøsedrenge. Normale mænd har brug for en normal kvinde - feminin, blød, kærlig. Derfor, når du opnår det ønskede resultat, kan du prøve at behandle manden med al din kærlighed og respekt. Accepter det faktum, at han er stærk og uerstattelige for dig. Fokus på hans fortjenester og egenart. Mænd elsker det.

3. Følg din stemme og fagter

Tonen i stemmen og flydende bevæ