6 Lavere Tilbage Øvelser

Lavere rygøvelser kan bruges til at styrke og forbedre sundheden for din ryg. Dette vil forbedre din kropsholdning, reducere smerter og minimere slitage på dine led. Rygsmerter kan være invaliderende, hvilket er grunden til du har brug for at sortere det så hurtigt som muligt. Disse øvelser vil begynde at hjælpe dig i det øjeblik du bruger dem. De vil styrke din kerne muskler, som vil bringe din krop og gøre smerten en saga blot.

1. Squats

Hvis du har en træningsbold, kan du bruge den til at gøre squats. For at gøre dette, satte træningsbold i den lille af din ryg og hvile det mod en hård overflade, såsom en væg. Langsomt begynder at bøje knæ og hæve dine hænder. Hold stillingen, og derefter rette dine knæ igen. Denne øvelse skal gentages 10 gange.

2. Hugsiddende uden en bold

Hvis du ikke har en træningsbold, kan du stadig gøre en variation af hugsiddende motion. For at gøre dette stå med ryggen fladt mod en mur. Bøj dine knæ og skub lidt ned muren. Hold stillingen og derefter stå op igen. Gentag dette 10 gange.

3. Back Flex

Bagsiden flex vil strække musklerne i nederste del af ryggen. Denne øvelse er ideel, fordi du ikke behøver noget udstyr. Lig på maven på gulvet. Så arch din ryg og ben opad. Hold i fem sekunder og gentag mindst 10 gange.

4. Knæ til bryst

Dette er en anden meget simpel øvelse, der kan bidrage til at fjerne mange problemer med ryggen. For at gøre dette, ligge på gulvet på ryggen. Derefter langsomt bøje knæ og trække dem ind mod brystet. Dette vil arch din ryg og arbejde musklerne. Hold dine knæ i position, mens du tæller til fem og derefter slappe af. Når du har styr dette, kan du variere det ved at hæve det ene knæ på et tidspunkt og trække det ind mod brystet.

5. Stol Squat

Denne øvelse kræver kun en stol. Hvil dine arme på en stol og derefter bøje dit knæ til lidt lavere dig mod gulvet. Så rette dine ben og gentag øvelsen flere gange.

6. Bækken Thrust

En meget simpel øvelse er bækken stak. Dette kan bidrage til at forbedre sundheden for din ryg muskler. Læg dig ned med ryggen fladt mod gulvet. Derefter sætte fødderne fladt på gulvet og bøj knæene. Tryk ned på gulvet med fødderne til at skubbe dit bækken fra gulvet. Gentag denne øvelse mindst 20 gange.

Ved at udføre disse lavere rygøvelser, bør det være muligt at reducere risikoen for at lide af lændesmerter.