6 Lavere rygøvelser at tone din Abs

Det sted at starte på fantastiske abs kan være med lavere ryg øvelser. De mavemuskler er en problemfri sted for mange af os. Derfor er mange mennesker på udkig efter de bedste måder at tone deres mavemuskler. De abs har en tilsluttet forhold til den nedre ryg, så hvis man skal tage fat på abs korrekt, er det vigtigt at medtage den nedre ryg. Der er en række øvelser, så lad os koncentrere os om nogle primære dem for de vigtige områder.

Obliques

Der er en række af muskler, der udgør abs. Den primære sted abs forbinde med lænden er gennem obliques. Der er to typer, den eksterne og interne.

  1. Oblique Crunch: Kom i normal sidde oppe med hænderne bag hovedet. Placer ene ben cross-legged over den anden, med foden peger i luften. Koncentrer dig om at stramme mavemuskler, mens knasende op og peger den modsatte albue mod krydset knæet. Gør dette 8 til 10 gange og derefter skifte ben.
  2. Stabilitet Ball: Start ud ved at mestre bolden. Begynd med den simple stykket og placere din nederste del af ryggen på bolden. Nu udføre flere sæt af 8 til 10 crunches.

Lænden

Styrke i lænden holder disse muskler stramme og kan hjælpe med at forebygge maven fra hængende over bælte linje. Lavere rygøvelser bør inddrage ved hjælp af din egen kropsvægt, vægte og strække. Ligesom de fleste muskler der er flere måder at arbejde dem ud, så lad os starte med nogle grundlæggende.

Strækker

  1. Knæ til Chest Stretch: Start ud liggende på en flad overflade og derefter bringe en bøjet knæ mod brystet. Gør dette 8 til 10 gange, og derefter skifte knæ. Efterhånden som du kan begynde at arbejde abs i samarbejde med dette tilbage strækning ved at hæve og glatning dine ben op i luften.
  2. Side Bøjninger: Stå med fødderne på skuldrene længde fra hinanden. Placer den ene hånd bag hovedet. Sænk din overkrop i en side bøjning i den modsatte retning af albuen bag hovedet. Stræk lænden og side. Hold strækket i en smule på hver bøje og vende tilbage.

Tip: Husk, at du ønsker at tone din abs, så vær opmærksom på at holde dem stramme og i tankerne, mens du udfører hver øvelse eller strække.

Kropsvægt og Vægte

  1. Den Squat: Denne øvelse er ikke kun godt for lænden og mavemuskler, men også for hele kernen af ​​kroppen. Placer ryggen mod en lige væg og langsomt sænke dig ind i en kontrolleret crouch samtidig holde abs og rygmuskler stramt. Gentag dette op til 10 gange for en række sæt. Den squat kan være endnu mere udfordring ved at tilføje en vægt bar og ikke bruger en væg for støtte, men det fungerer kernen. Vær omhyggelig med at starte ud med den rigtige mængde af vægt.
  2. Døde elevatorer: Find den korrekte mængde vægt, helst i form af en håndvægt. Stå med benene let bøjet og fødder på hofter længde. Placer håndvægt på forsiden af ​​din hofte og sænk den mod din shin samtidig holde disse abs i tankerne. Prøv ikke at bøje benene for meget, men ikke låse dem heller. Har flere sæt af 8 til 10 gentagelser.

Den nederste del af ryggen kan være en glemt område, men det bærer en masse vægt med det. Som du ser på dine mavemuskler i spejlet og planlægge måder at toning dem op, så glem ikke om lænden og de mange øvelser, du kan gøre for at stramme op både forsiden og bagsiden af ​​din krops midterste del.