6 Interessante Fakta om husholdningskemikalier

I dag vil vi gerne dele med dig nogle interessante oplysninger om shampoo, sæbe, pulver, og andre husholdningsprodukter.

6 Interessante Fakta om husholdningskemikalier

  1. Shampoo sammensætning adskiller sig ikke meget fra shower gel, så de nemt kan erstatte hinanden.
  2. Den producerende land er en vigtig indikator for kvalitet. I udviklingslandene er billigere ingredienser, der anvendes i mindre mængder (resten er vand). I EU produktionen er under større kontrol; kvalitetsstandarder er strengere i Europa og Amerika. Med andre ord, er dyrere og tætte shampoo foretaget for EU end for eksempel for markedet i Rusland. Køb hvad der er produceret i Europa for det europæiske selskab.
  3. Læs etiketterne. Sammensætningen er givet i henhold til den faldende ingrediens masse. For eksempel, hvis det er skrevet: "Ingredienser: vand, sodavand, salt ... nogle mærkelige ord ... vindruekerneolie", betyder det, at 99% af din shampoo er lavet af vand. Den indeholder vindruekerneolie, men i form af tre dråber pr megaton tønde. Hvis beskrivelsen af ​​din yndlings håndcreme begynder med ordene "vaseline, paraffin," smide det væk og købe en krukke med vaseline i stedet. Produktet er usandsynligt at indeholde noget andet undtagen disse to ingredienser og et par dufte kodet i latinske navne. Men trist det end kan lyde, frodige bad bomber indeholder 99,9% af sodavand, så kostprisen er omkring 30 cents (og prisen er $ 10). Der er et par dråber æteriske olier og parfume, men det er lettere at foretage sådanne bad bomber på egen hånd.
  4. Enhver vaskemiddel indeholder 80% af den ballast at behage køberen med en stor kasse. Og ved den måde, de små blå og røde partikler i vaskepulver er ballast også, og ikke nogle mytiske aktive stoffer. Køb flydende koncentrater, som vil hjælpe dig ekstra penge og vil ikke være så skadelige for miljøet som pulvere. Sidstnævnte kan dumpet i vandforsyning og nedrive økosystemet.
  5. Conditioner til farvet og hvidt tøj er identiske i deres kemiske sammensætning. Det eneste, der gør dem anderledes er etiketter.
  6. Den største bedrag er, at vaskemaskiner kan opdeling på grund af kalk, og det er grunden til at købe Calgon. Du må ikke tro det! Vaskemaskiner ikke bryde på grund af det, og Calgon vaskemiddel er ikke anderledes end andre.