6 Hidden hårtab Årsager

Hårtab bringer lidelse til både mænd og kvinder. Hvis vi ikke taler om alopeci (unormal hårtab over hele hovedet eller i nogle af dens dele), når man straks bør konsultere en trichologist, håret tabt på grund af de grunde, der er afhængige af den livsstil.

6 Hidden hårtab Årsager

1. Temperatur Split

Med udbruddet af koldt vejr, kan mange mennesker bemærke, at håret begynder at falde mere intensivt. Det er ikke fordi temperaturen falder. Håret tolererer ændringer i temperatur af miljøet meget dårligt - for eksempel når en person forlader et varmt hus og kommer udenfor, når det er koldt. I sådanne tilfælde er det nødvendigt at bære hovedbeklædning. Men glem ikke at sætte det ud, når det er varmt - for eksempel i metroen.

2. Fejlernæring

Forkert kost er en anden slag rettet mod dit hår. Ikke at miste dit hår, tilføje tilstrækkelige mængder protein produkter og jern holdige produkter i kosten.

Endvidere hårtab afhænger vitaminmangel (C, B5, B6, PP), og mangel på mineraler (zink, calcium, magnesium).

3. dårlige vaner

Dårlige vaner, såsom rygning og alkoholmisbrug, fører til problemerne med blodkar, der hæmmer de blodgennemstrømning. Som følge heraf behøver hårsækkene ikke få nok næring, de har brug for og strengene bliver svagere på grund af dårlig blodcirkulation.

4. Hormoner

Hormonelle forandringer, forårsaget af graviditet, abort, anvendelse af svangerskabsforebyggende lægemidler, menopause og visse endokrine sygdomme provokere også hårtab.

5. Medicinske Sygdomme

Sygdomme i de indre organer, som vi ved, ofte optræder i ubehagelige ændringer i udseende. Hår og negle især afhænge sundhed leveren. Hvis du vil have et sundt hår, tage sig af din krop. Du kan for eksempel tage hepatoprotectors, baseret på naturlige æteriske phospholipider. Men det er bedst at holde sig til en kost: menuen skal indeholde nødder, hørfrøolie, fedtfattig fisk og naturlig ost.

6. Stress

Hvis du oplevede stress og glemte det, kan håret "minde" dig om problemet i 1-2 måneder. Du vil simpelthen begynde at miste det. Samtidig kan en begivenhed, som du tror ikke selv at være stressende forårsage problemer for kroppen - for eksempel anvendelse af anæstesi under operationen. Følelsesmæssige oplevelser selvfølge.

For at gøre kroppen modstå stress, er det nødvendigt at give den en tilstrækkelig mængde af magnesium i form af farmaceutiske medicin eller produkter, såsom hvedekim, græskarkerner, mandler, havregryn, boghvede, tang, etc.