6 grunde Du behøver ikke en seks pack

Alle piger drømmer om tre ting: den perfekte pressen, ikke-kaloriefattige slik og en særlig stipendium for iført høje hæle. I dag lad os tale om de virkelige ting.

6 grunde Du behøver ikke en seks pack

I dag viser vi, hvorfor du - sådan en intelligent, talentfuld og smuk pige - har stadig ikke noget at ligne en flygtig presse. Ingen konspirationsteorier, bare fakta.

1. Ubebyggede muskler

Mangel af muskelmasse er det største problem for vores hypodynamisk tid. Uanset de muntre offentligheder i sociale netværk fortælle dig, relief mavemuskler ikke vises på grund af latter, oralsex eller ingefær-lime cocktails. Den eneste måde at få den berygtede pressen terninger er at arbejde hårdt i gymnastiksalen, indtil dine sokker få svedig.

Af den måde, hvis du er omkring tredive år, være på vagt: nu du heldigvis spilde de sidste chancer for at stramme din figur i voksenalderen. Ikke have dannet en særskilt muskuløs ramme indtil en alder af tredive, risikerer du permanent at miste form i de næste fem år. Med tiden kan det være for sent.

2. Stress

Nervøse piger ikke bære smukke toppe. Hvis du mister dit temperament, vrede og had i verden oftere end du gør den strækning, ikke engang blive overrasket over at se, hvordan romantisk at heaving af de bølger af fedt på maven er. Stress hormoner ødelægge muskelmasse og stærkt hæmme fedtforbrænding proces.

3. Gener

Dette kan også ske: du sover med håndvægte i hænderne, du forbruge fiber og fortære billeder af unge Claudia Schiffer, og din mave er stadig mere som et overdådigt pad for den bærbare computer. Ak, generne er en stærk faktor. Bare se hvor vidunderligt din bedstemor spiller kort!

4. Vandmangel

En masse salt, lidt vand - og du får en plads i den offentlige transport, som hvis du var en gravid kvinde med forgiftning. Masser af salt og lidt vand inden jeg går i seng - og om morgenen bad kjortel af din ex-kæreste, en udsmider, vil vise sig det eneste, du vil passe på.

5. Overvægt

Det kan godt være, at du har pressen - og dine muskler er virkelig god! Det er meget sandsynligt, at det ville se fantastisk på stranden matching med et åbent smaragd trikot med bånd. Der er en chance for, at din kæreste vil elske denne presse vildt - og han ville stolt vise dig til alle.

Men du vil aldrig vide det, hvis du ikke stoppe med at spise elefant portioner af ris med kød til morgenmad og sove i tre timer mellem de to arbejdspladser. Fedt har en mærkelig egenskab at skjule de steder, vi engang haft enormt. Det handler om Sod lov i aktion.

6. Cult af pressen

Hvis du deltage i alle maven træninger i dit område, du opfører forkert. Først skal du overbelaster mavemusklerne. For det andet, du forhindre kroppen i at behandle overvægt - mavemusklerne ikke brænder så meget energi som du ønsker. Slappe af og finde en kompleks løsning af problemet. Det vil være ret dengang.