6 Frisure Tips til tyndt hår

Har du fået tyndt hår? Det betyder ikke, at du vil have kedelig og livløs låse til resten af ​​dit liv. For det første er der mange styling og hårpleje produkter, som tykkere hår (masker, sera, balsam med vitaminer og proteiner). Det andet er der frisurer, der visuelt omdanne tyndt hår i frodige.

En passende haircut forvandler dit hår lige så godt som læbestift, der gør dine læber buttet og fristende eller eyeliner, der gør øjnene synes større og mere udtryksfuld. Vælg en af ​​de bedste frisurer til tyndt hår:

1 .Shoulder længde

Great hårlængde retter og byrder den. Meget langt hår sjældent ser voluminøse og frodige. Tværtimod skulder længde tilføjer volumen. Når du trykker skuldrene, dit hår ser naturligt spændstig og løftes.

6 Frisure Tips til tyndt hår

Sådan gør du: For at få mere hår volumen på skuldrene, undgå at bruge for meget styling produkt i enderne. Et andet tip er at skylle balsam godt; ellers vil der ikke være nogen volumen.

2. Layered bob

Som du allerede ved, kortere låse er altid godt til fint hår. Løsningen ville være en tidløs klassiker - en bob frisure. Spørg frisør til at forlade længere tråde på forsiden og kortere dem på bagsiden. Således vil mængden blive oprettet i den bageste del, og håret vil generelt ser tykkere.

6 Frisure Tips til tyndt hår

Sådan gør du: Påfør volumen mousse på ren fugtigt hår og begynde at tørre dit hår fra bagsiden af ​​hovedet, ved hjælp af en kraftig luftstrøm og løfte håret på toppen. De forreste strenge kan tørres med en rund børste i den modsatte retning, nedad.

6 Frisure Tips til tyndt hår

3. Tykke pandehår

Ligegyldigt hvad længde og stil du vælger, så prøv at få et brag. Håret med et brag ser tykkere, især hvis det er trimmet i en lige linje. Bangs med sorterede tråde have den modsatte effekt - at de ikke ser så tyk.

6 Frisure Tips til tyndt hår

Sådan gør du: din bang får mere volumen, hvis håret er rent. Når der skæres håret, ikke ondt af det: du har brug for en tyk brag, som kan fås fra en stor del af hår. Og hvis dit eget hår ikke er nok, kan du prøve en falsk bang - denne teknik er ofte brugt af de stylister på modeuger, falske pandehår ser meget imponerende og, endnu vigtigere, naturligt, når skyggen er valgt korrekt.

6 Frisure Tips til tyndt hår

4 En kort frisure med højdepunkter

Kort hår holder volumen og elasticitet meget bedre end længere låse. Derfor er en ultra-fed kort haircut er et godt valg. Visuelt vil hår ser meget tykkere. Og dette er en god løsning, hvis hår er midlertidigt behov for behandling. Har dit hår klippe, gennemgå et kursus af forstærkende masker og massage, og gendyrket låse vil allerede blive helt rask.

6 Frisure Tips til tyndt hår

Sådan gør du: teksturering spray skaber en interessant hår tekstur, og den frisure kan korrigeres ved hjælp af læbestift eller hår voks. Dette er en af ​​de nemmeste frisurer! Og alligevel ser det spektakulære.

5. Hår på den ene side

Et andet trick du kan bruge til at skabe illusionen af ​​tykke hår er styling hår til den ene side. Du kan vælge den mulighed med en sideskilning eller uden. Det vigtigste er at skabe en håndgribelig asymmetri. Effekten af ​​volumen og pragt er sikker på at komme.

6 Frisure Tips til tyndt hår

Sådan gør du: Brug ikke hårbalsam ved rødderne; tørre dit hår med hovedet bøjet ned. Løft håret ved roden en lille og bruge en rund børste til at style de tørrede ender. Og sørg for at drysse den færdige frisure med en lille mængde af hårspray, vil det bidrage til at bevare lydstyrken for hele dagen.

6. Farvning tråde

Tilføj nogle tredimensionale volumen til dit hår blot ved at farve det. De teknikker til stribede farvning eller obmre vil være nyttig. Du må ikke farve dit hår med en samlet skygge effekt af en paryk. Tværtimod vælge farve med et par nuancer.

6 Frisure Tips til tyndt hår

Sådan gør du: naturlige nuancer, der skaber effekten af ​​sol-bleget hår er på mode. Glem alt om kobber, guld eller bronze nuancer. Det er bedst at have den første farvning i salonen for specialist for at vælge farven for dig.