6 Fremragende mad kilder til vitamin K

Den centrale rolle af vitamin K er at koagulere blodet. Da en vitamin K-mangel kan bidrage til sådanne medicinske tilstande såsom osteoporose og hærdede arterier, der sikrer, at du får den rette dosis af dette væsentlige vitamin er nødvendig. Her er et par måder at indarbejde flere fødevarer rige på vitamin K i din daglige kost:

1. Kale

Kale er nummer et kilde til vitamin K. Denne bladgrøntsager grønne veggie er en ernæringsmæssig kraftcenter af vitaminer, mineraler og antioxidanter. Bare en kop kogt grønkål tilbyder over ti gange den DRI (ADI) for vitamin K.

Kale er stor i supper. Det kan også dampet, sautéd eller kogt at blive omdannet til en velsmagende side parabol.

2. Swiss Chard

Swiss chard er fyldt med gavnlige vitaminer og mineraler, og giver 8738mcg af vitamin K per 200 kalorieindhold servering. Selv om det ikke vises på Amerikas middagsborde ofte, dette ofte ignoreret veggie er et godt alternativ til spinat, da det er sammenligneligt i smag (kun mere intens og lækker!). Swiss chard er også en glimrende kilde til vitamin A, og antioxidanter som lutein og zeaxanthin (kendt vision beskyttere).

Prøv schweiziske chard i stedet for din foretrukne spinat fad.

3. Collard Greens

Denne traditionelle sydlige komfort fødevarer er også rig på vitamin K, med 1059 ug pr kop. Sautér, kog eller damp denne velsmagende soul food, og du kan være sikker på du har mødt din DRI for blodpropper vitamin.

4. Spinat

Spinat er en meget kendt helsekost. Lav i kalorier og fyldt med vigtige næringsstoffer, spinat er måske en af ​​de sundeste fødevarer på planeten. De vitaminer og mineraler i spinat hjælpe kampen mod kræft, hjertesygdomme, fedme, slagtilfælde og knogleskørhed. En kop veggie giver 1027 ug vitamin K.

Spinat kan koges i en lang række forskellige måder, og i utallige lækker retter. Prøv det i en æggehvide omelet, eller blot sauter det med lidt olivenolie, salt og hvidløg som en stor side parabol til et sundt måltid.

5. Brussels Sprouts

Selvom rosenkål er ikke den mest børnevenlige alternativ, disse veggies er fulde af vitamin K. også lav i kalorier, spirerne tjene op 300 ug af vitamin per servering.

Stege dem med andre grøntsager, eller blot damp dem til at ledsage resten af ​​dit måltid.

6. Broccoli

Ligesom spinat, broccoli er en kendt kilde til mange vitaminer og mineraler. På bare en servering, får du 220 ug vitamin K. Broccoli er også høj i C-vitamin, folinsyre, kalium og fiber.

De måder at tilberede denne lavt kalorieindhold, næringsstof-tætte veggie er uendelige. Rist dem med andre veggies med et stænk af olivenolie, eller damp dem i mikrobølgeovnen i en hurtig og nem side.

Bladgrøntsager grønne grøntsager kan nemt overvejet uovertrufne mestre i ernæring, med masser af hjerte-sunde vitaminer og mineraler. Disse grøntsager er relativt billige, rigelige, lavt kalorieindhold og yderst alsidig. Få din daglige fyld, og du kan lukke køkkenet vide, du har mødt din DRI for vitamin K.