6 Forskellige typer af træningsmåtter

Træningsmåtter kommer i forskellige former og størrelser, der passer til forskellige typer af træning. Her er nogle af de forskellige typer af motion måtter og fitness-programmer, der kræver dem.

1. Pilates Mats

Pilates måtter ligner yoga måtter, selvom de er ofte længere og tykkere. Pilates måtter er lavet med lukkede celler konstruktion, normalt fra TPE (Thermal Plastic Elastomer). Pilates måtter er fast og skal tilbyde mindst en halv tomme af polstring. I modsætning til yoga måtter, Pilates måtter er ikke meget klistret, og du bør være i stand til at tørre dem rene let efter brug.

2. Yoga Mats

Yoga måtter er tyndere end Pilates måtter, da de er beregnet til lavere effekt øvelser. Yoga måtter kan være fremstillet af en række forskellige materialer, herunder:

  • lukkede celler PVC
  • bomuld
  • mesh
  • gummi

Yoga måtter er klistret og i stand til at klamre sig fast til en hård gulvoverflade. De er designet til at give dæmpning for yoga øvelser og holde yoga praktiserende læge i at glide og bliver beskadiget. Yoga måtter er nemme at rengøre med vand og sæbe.

3. Fitness Mats

Fitness måtter er tyk og store. De er i almindelighed mindst en halv tomme tyk og omkring fem fod lang. De er vant til crunches og strækøvelser eller andre generelle øvelse du foretrækker; de kan absorbere en vis mængde af effekt stød og giver dæmpning mellem dig og gulvet under almindelig træning. De er fremstillet af lukkede celler PVC og har normalt også en nem at rengøre vinyl cover.

4. Professionel Fitness Mats

Professionel fitness motion måtter kan være en eller to inches tyk, og anvendes i gymnastik og andre professionelle sportsgrene scenarier, da de er tyk nok til at absorbere næsten enhver chok, der kan skade knæ, ankler, nakke eller ryg. Disse måtter er store og pladskrævende og endda folde professionelle måtter er vanskelige at opbevare. De er som regel til stede i fitnesscentre og fitness klasser. De kan være fremstillet enten af ​​standard eller ekstra tætte skum, og er normalt beskyttet af en let at rengøre vinyl cover.

5. Skum Mats

Skum måtter er som regel to meter firkantet, med sikringsanlæg kanter, og de er omkring fem inches tyk. Disse måtter bruges til at give dæmpning i kampsport klasser. De er også et godt valg for dem, der udfører høj intensitet øvelser. Tykkelsen af ​​disse skum måtter absorberer effekt stød og gør høj intensitet træning lettere og mindre skadelige for leddene.

6. gulvbeskyttere

Floor protector motion måtter er omkring en fjerdedel af en tomme tyk, og kan være mere end otte meter lang og tre meter bred. Du får ikke ned på disse måtter til at udføre øvelser; stedet, du lægger dem under din fitnessudstyr at beskytte gulvet mod skader. De bør være skridsikkert at holde din fitnessudstyr støt og stabilt, mens du bruger den. De er en god idé til beskyttelse af dit gulv, hvis du bruger en motionscykel, en romaskine eller løbebånd, og de kan også beskytte dit gulv, mens du bruger frie vægte eller enhver anden form for vægtløftning udstyr.