6 Foods Tocopherol er fundet i

Tocopherol er en af ​​flere elementer, der udgør klassificeringen af ​​"vitamin E" stoffer. Forskellige former af dette element findes i naturlige fødevarer. Alpha tocopherol er den mest effektive form, men nogle af de andre fødevarer, herunder gamma-tocopherol kan også pakke en punch, når det kommer til at give dette væsentlige næringsstof. Fordi undersøgelser af tocopherol kosttilskud har haft forskellige resultater, er det bedst at konsultere en læge om de bedste personlige niveauer af E-vitamin for din personlige kost. Den anbefalede daglige tilførsel eller ADT af tocopherol, skrevet som E-vitamin, er 15 mg / dag for en sund voksen. Gravide eller ammende kvinder rådes til at tage forsigtighed, når der beskæftiger sig med denne ernæringsmæssige element, som forhøjede niveauer har været forbundet med nogle fosterskader.

Fødevarer, der indeholder Tocopherol

En række naturlige fødevarer giver de fleste af tocopherol, som folk har brug for i deres almindelige kost. Her er nogle af de øverste valg for at få dit daglige indtag af vitamin E.

  1. Wheat Germ - Denne sunde fødevarer blev oprindeligt brugt i dyreforsøg til at levere et højt niveau af tocopherol eller vitamin E. Dette er en af ​​de mest effektive måder at få en høj volumen af ​​tocopherol i en daglig kost.
  2. Vegetabilske olier - Forskellige former for vegetabilske olier, herunder olivenolie og solsikkeolie bære en masse vitamin E. Så gør forskellige nøddeolie som valnød, mandel og peanut olier. Fordi disse olier indbefatter også nogle fedtindhold, har forskerne fundet, at personer på en fedtfattig kost kan være i risiko for en E-vitamin mangel.
  3. Hele nødder - Når det kommer til E-vitamin, nødderne selv er i stand til at levere denne form for kosten ernæring. Hasselnødder og kastanjer også bære højere niveauer af E-vitamin, men ikke nær så meget som de niveauer, der findes i hvedekim.
  4. Asparges og Tomater - Nogle tilsyneladende tilfældige grøntsager har også lidt af vitamin E. Asparges er kendt for at have 1,5 mg af tocopherol pr 100 gram, hvor tomater bærer .9mg i en lignende servering. Gulerødder er en anden godt valg: Ud over at levere .6mg af E-vitamin pr 100 gram, de har beta-caroten, en antioxidant, og andre sundhedsmæssige fordele.
  5. Gedemælk - mælk fra geder og oste og andre produkter, som det også gør har nogle resterende vitamin E værdi. Høj kvalitet ged mælkeprodukter kan være en fantastisk tilføjelse til bordet, men samtidig give nogle unikke næringsstoffer.
  6. Berigede fødevarer - Nogle af de forarbejdede fødevarer, som fabrikanternes marked er beriget med syntetiske eller modificerede blandinger af vitaminer, herunder vitamin E. Vitamin berigede fødevarer er i teorien, en måde at få nogle af de klassiske sundhedsmæssige værdier af naturlige fødevarer i en kost for en tempofyldt liv. Selv om de berigede forarbejdede fødevarer holder længere, nogle ernæringseksperter ikke, at de har de samme ernæringsmæssige niveauer eller sundhedsmæssige egenskaber som friske hele fødevarer.

Vitamin E

De, der har brug for mere vitamin E i deres daglige kost kan tænke på at tilføje nogen af ​​disse populære fødevarer, til deres måltider for at få mere af det, dette næringsstof tilbud til generelle sundhed.