6 Fejl du laver, når de forsøger at opbygge muskler

Det kan være skuffende, når du arbejder hårdt på at løfte vægte og træne din krop, men du bare ikke se de resultater, du ønsker. Dine muskler kan stadig se sølle i forhold til de andre i gymnastiksalen eller måske dine arme har ekstra flab, du regnede skulle være væk nu. Hvis det er dig, kan du gøre en af ​​disse fejl:

6 Fejl du laver, når de forsøger at opbygge muskler

Mistake # 1: Resting for meget

Vi har alle brug for at hvile mellem sæt, men hviler for længe kan sænke din puls og stoppe din krop fra tankning dine muskler. Det anbefales, at du hvile i 30 til 90 sekunder mellem sæt. Dog kan der være for lang, hvis du træner mere end én muskel gruppe ad gangen. Fokus på en muskel ad gangen, og give det ikke mere end en 30 sekunders pause mellem hvert sæt for at se bedre gevinster.

Mistake # 2: Brug kun gratis vægte

Mens jeg er fortaler for at bruge frie vægte, sandheden er, at ofte er det bedre at bruge kabel- og cam maskiner samt frie vægte. For eksempel er en af ​​de bedste øvelser for dine lats er den brede greb trækker ned, hvilket kræver en maskine. Stick med frie vægte for sammensatte øvelser, og være villig til at blande det op med de forskellige maskiner og vægte for at få den bedste muskel aktivering for hver øvelse.

Mistake # 3: Sammenhæng

Sammenhæng er en god ting i uddannelse, men aldrig ændre noget med din træning kan føre til stagnation og fitness plateauer. Hvis du vil virkelig sparke ting i højt gear, skifte tingene op ofte. Din krop bliver vant til en træning efter fire til seks uger, så ændre din rep interval for at holde dine muskler gætte.

Mistake # 4: For lille Sets

Afhængigt af rep interval du arbejder, hver muskel og muskel gruppe kræver et forskelligt antal sæt.

Dine quads, bryst og ryg har brug for det mest, mens dine mavemuskler, underarme, og kalve har brug færrest. Dine triceps kræve mere opmærksomhed end din biceps, og nederste del af ryggen skal arbejdet hårdere end dine sider.

Dit mål bør være otte til 10 sæt pr muskel pr træning, og to eller tre dage mellem træning. Dette vil give dine muskler push de har brug for, men stadig gør det muligt at komme sig.

Mistake # 5: Too Much Cardio

Mens cardio er fantastisk til at brænde fedt, det er ikke så effektive for muskel-bygningen. Ikke alene den bruge op glukose dine muskler har brug for energi, men det kan faktisk forringe metabolisme muskelvæv samt. Lidt af cardio er vigtig, men hvis muskeltræning er dit endelige mål, bør du begrænse mængden af ​​cardio du gør.

Stick med tre eller fire steady-state, lav intensitet træning om ugen, eller to eller tre højintensive træning.

Mistake # 6: Ikke spiser nok

Det er en fejl, som mange løftere, på trods af at de spiser mere end normalt. Formålet med at øge fødeindtagelse er at øge mængden af ​​energi til rådighed under din træning, men det betyder ikke, du skal spise mere hele dagen lang - eller hvad du vil.

Du skal spise mere protein og sunde fedtstoffer, og holde dine kulhydrater på et normalt niveau. Carbs vil ikke give dig en langsigtet energi til din muskel-bygning, så kun øge dit indtag af protein og fedt.

6 Fejl du laver, når de forsøger at opbygge muskler

Er Cardio eller Styrketræning Bedre for vægttab?