6 bedste spa erfaringerne fra Inns of Napa, Californien

6 bedste spa erfaringerne fra Inns of Napa, Californien

Billede via Flickr af Gary Bembridge

Nævn navnet Napa til rejsende og de antager du taler om i dalen selv. I mange år, byen Napa, Californien var mindre rejste destination i forhold til dalens vinmarker og byerne Yountville og St. Helena. Imidlertid har byen født en fornyet downtown fyldt med butikker, steder at spise, og elegante vin prøveudtagning erfaringer. Og hvis du leder efter den ultimative forkælelse, ekstraordinære endnu overkommelige boutique kroer har fantastiske kurbade. Oplev seks af de bedste spa oplevelser findes i Napa Inns.

1. Milliken Creek Inn & Spa

På Milliken Creek Inn & Spa får gæsterne premium forkælelse og en af ​​de mest udsøgte spa-oplevelser, du kan finde i Napa. Behandlinger spænder fra en drue-frø olie massage til en chokolade (ja, chokolade) mudder og massageolie wrap. Hyggelige værelser og gratis morgenmad gør et ophold her uforglemmeligt.

2. The Carneros Inn

Placeret på Napa Sonoma Highway, The Carneros Inn spa giver gæster og dag spa besøgende mulighed for at slappe af og slappe af i hænderne på beroligende spa-terapeuter. Behandlinger er tilgængelige for næsten alle områder af kroppen-og hele kroppen med privat yoga eller personlig fitnesstræning. Hvad enten i hytter, suiter eller villaer, gør indkvartering her The Carneros Inn et sted, du vil ikke ønsker at forlade i slutningen af ​​dit ophold.

3. Napa River Inn

Med sin hjem i den historiske Napa Mill, Napa River Inn emmer stemning og raffinement på alle niveauer. Kroens spa går ud over massage alene at indarbejde foryngende strømme og wraps omgiver dig i de naturlige dufte af lavendel, drue-frø olie, rosmarin og honning. Glem ikke om alle de spændende Napa natteliv venter dig en kort afstand fra kroen.

4. La Residence

Beliggende inde i historiske Parker Mansion, La Residence Inn bringer sit spa-oplevelse direkte til dit værelse. Ud over at være fleksibel med timing, de er også fleksible på budgettet, så gæsterne kan vælge præcis det serviceniveau, de ønsker. Den "Indulgence" er bare, at-den ultimative tre timers massage med en ansigtsbehandling og full-body polish.

5. White House Inn & Spa

Nyd en kongelig ophold med en holistisk spa-behandling oplevelse i hjertet af downtown Napa. The White House Inn & Spa på Brown Street er en udsøgt sted at hvile, slappe af og forkæle dig selv med en ansigtsbehandling, massage, kropsbehandling, manicure eller pedicure. Dens downtown beliggenhed gør det nemt at udforske byens restauranter eller gå i gang til en vinsmagning rejse ind Napa Valley vin land.

6. Napa Inn

Ingen liste på Napa kroer og spa oplevelser ville være komplet uden at nævne The Napa Inn. Gemt væk på Warren Street, denne dejlige bed and breakfast er en charmerende tilbagetog. Inde i kroen spa værelse, gæsterne vælge fra en bogstavelig menu af beroligende valg: massage, ansigtsbehandlinger, og endda en champagne par massage.
Læs mere om Napa kurbade og indkvartering fra hoteller i Napa side på Hipmunk.
Har du været til en spa-oplevelse her og kan ikke stoppe raving om det? Du er velkommen til rave om det nogle flere i kommentarerne nedenfor.

Forfatter Bio: Michael Vyskočil er en rejse forfatter, der nyder at skrive om unikke mennesker, steder og ting at gøre i lokaliteter over hele landet. Hans turisme og rejsebranchen erfaring omfatter skrive for Hipmunk. Michaels turisme karriere strækker sig over mere end syv år i Gettysburg, Pennsylvania, i besøgende destinationer såsom Gettysburg National Military Park Museum og Visitor Center, og Gettysburg Seminary Ridge Museum.