6 Bedste Deodorant Typer om udarbejdelse

Når du arbejder hårdt ud, du har brug for den bedste deodorant for den bedste lugt beskyttelse. Du sveder en hel del, når du træner. Jo mere du brænder kalorier, jo mere du sveder. Det er ligegyldigt, om du er en mand eller kvinde, kan sved være ubehagelige og ubehageligt. Lad ikke dette holde dig fra at arbejde ud. Her er seks af de bedste deodorant typer, der holder dig i kontrol over din krop lugt, sved og træning.

1. Grad for mænd og kvinder

Grad er en af ​​de bedste deodoranter til hårde træning. Grad er designet til at reducere sveden. Det er også lavet med en avanceret teknologi, der blokerer lugt i form af klare, solide og aerosol. Dette selskab markedsfører til aktive mænd, kvinder og teenagere.

2. Secret

Secret er et dagligt syn for kvinder. Denne mærke af deodorant har eksisteret i en lang årrække. Det vil give dig den lugt beskyttelse, du har brug for, når du arbejder ud. Secret har en god linje i forskellige styrker, dufte og typer. Du kan være sikker på, at du ikke vil have nogen lugt under og efter din træning.

3. Arm og Hammer Ultramax

Arm og Hammer gør alle former for produkter, herunder deodorant. Denne deodorant har bagepulver som den vigtigste ingrediens. Bagepulver har mange anvendelser, der omfatter lugt beskyttelse. Bagepulver virker ved at neutralisere de bakterier, der forårsager lugt. Denne særlige produkt kommer i pulverform og reducerer sved så godt. Det giver beskyttelse i op til 24 timer og er let at vaske, når du brusebad.

4. Dove Ultimate

Dove gør nu produkter til både mænd og kvinder. En af sine bedste produkter til kvinder deodorant. Dove Ultimate begrænser underarm sved og giver en dejlig ren duft. Denne deodorant holder dig også lugtfri hele dagen lang. Dove prale, at deres produkt forbliver på dig i stedet for at gnide off på tøjet. Dette er et stort plus, hvis du foretrækker at bære mørkt farvet tøj til at arbejde ud.

5. Forbud

Ban har eksisteret i en lang årrække. Denne deodorant moderniseret sin gamle udseende til en mere tiltalende en. Det koster mindre end de andre mærker af deodorant på markedet. Selvom det er billigere, er det stadig giver god lugt og fugt beskyttelse. Du vil også finde Ban i klar gel, roll-on og usynlig fast. Ligesom Dove og Secret, Ban gearet til kvinder produkter til personlig pleje.

6. Crystal Krop Deodorant

Crystal Krop Deodorant er en helt naturlig produkt, der forhindrer lugt og fugtighed. Det er lavet med mineralsk salt, en ingrediens uden kemikalier. Crystal er sikkert for dit helbred og fungerer godt i tunge træning. Du kan købe disse produkter online og i butikkerne.

Dine træningsdata er hårde nok uden at skulle bekymre sig om sved og lugt. Din deodorant beskyttelse afhænger af mærke du køber. Det kan tage ved hjælp af flere forskellige mærker for at finde den bedste deodorant til dig. Også være opmærksom på eventuelle allergiske reaktioner, der kan opstå med nye produkter. Hvis dette sker, stoppe med at bruge produktet.