50s Updo med PIN Curls

50s Updo med PIN Curls

Pin krøller kunne have været specielt populær under WWII æra, men de blev endnu mere glamourøs i 1950'erne. Når du mestrer et par grundlæggende, vil dine muligheder for 50'erne-inspirerede updos tage dig fra dagtimerne slid til cocktailparties.

50s Curly upswept Styles

Pin krøller kan kun være midlertidig, men de er meget sundere for dit hår end at bruge kemiske perm eller et varmt krøllejern. Varme og kemikalier skabe ravage, mens pin krøller give dig en dejlig frisure til en særlig lejlighed uden skaden.

A Simple Updo med Store Pin Curls

50s Updo med PIN Curls

50s pin krøller udseende er blandt de mest populære bryllup frisurer, men du kan prøve denne upswept frisure helst du ønsker at se ekstra sød og lidt fancy.

 1. Opret en hovedet fuldt af pin krøller, og derefter let ryste dem ud for at løsne dem lidt op.
 2. Forlader bare håret langs panden ud, samle resten af ​​dit hår i en hestehale i nakken. Du kan oprette dette look med en løs eller stram hestehale, afhængigt af dine præferencer.
 3. Lad som om du opretter et fransk twist, og vride dit hår op til toppen af ​​dit hoved.
 4. Ved hjælp af Bobby stifter, fastgøre twist til dit hoved i bunden, midten og toppen.
 5. Brug dine fingre, opdele løse hår foran i flere krøller og arrangere dem til side som du vil. Brug hårspray og et par skjulte Bobby stifter til at holde dem på plads.

Loose og sensuel Curled Updo

50s Updo med PIN Curls

Nogle gange alt hvad du behøver, er en løs og lidt pjusket pin krøller updo at gøre dig føle sig sexet og fabelagtig. Denne stil make ser lidt fanden-i-pleje, men det er omhyggeligt designet til at se på den måde, og du styrer din krøller placering med nogle skjulte hårnåle.

 1. Lav en fuld leder af pin krøller ved at rulle dem tilbage på base (som om du brugte ruller, ikke fladt mod hovedbunden). For bang / front område, rulle denne krøller frem på basen.
 2. Når du har foretaget en leder af pin krøller, skal du ikke køre en børste igennem dem eller kam dem. Prøv at holde hver krølle som rullede som muligt.
 3. Forlader toppen af ​​kronen og front krølle ud, træk resten af ​​håret i en lav hestehale; du kan børste siden tilbage for at danne denne del af den stil. Opret en fransk twist, og fastgør den med stifter.
 4. Bortset fra den forreste krøller, arrangere og pin resten af ​​de løse krøller til toppen af ​​din krone, så krøllerne ser fuld, og derefter sprøjte dem med hårspray. Du kan fastgøre under nogen krøller der kan være for diskette, der kan ske, hvis dit hår er for langt i toppen.
 5. Hold det forreste krøller rullet frem, så det ser helt selv, og derefter pin det nedenunder og sprøjte det.

Sideswept Pin Curl Updo

50s Updo med PIN Curls

Denne stil ser ligefrem legende. Overvej iført dine pin krøller som denne til en aften med sjov på bowlingbanen, en eftermiddag i biografen, eller endda til en picnic. Den bandana er et farverigt tilbehør, der hjælper holde denne updo sammen.

 1. Del dit hår på siden.
 2. Lav en delvis leder af pin krøller foran ved sektionering off alle hår fra øret fremad og rullende krøller på basen (ikke fladt mod hovedbunden). Sørg for at rulle større side af din side, så de krøller ruller i den retning, du ønsker det.
 3. Når dine krøller er klar, forsigtigt børste krøller af den store side af den del, sprøjte dem let med hårspray, og derefter folde dem over, så de danner en stor vandfald-lignende krøller. Brug en hår pin at holde denne store krøller på plads, hvis du har brug for.
 4. Træk resten af ​​håret tilbage i en twist, og Tuck i toppen af ​​twist med hårnåle så ingen hår stikker ud.
 5. Foldet bandana som afbilledet til højre, skal den placeres rundt om frisure, og binde det på toppen.
 6. Spray håret på plads, så den store krøller er omdrejningspunktet.

Lucille Ball s Poodle frisure

50s Updo med PIN Curls

Lucille Ball frisure er undertiden kaldes "puddel-do" på grund af de fluffy krøller i front og bagside og siderne, der ligger tættere på hovedet. Det er nemmest at genskabe dette look med mellemlangt hår

 1. Lav små pin krøller i fronten ved at bruge mindre hår pr krøller, og skabe mellemstore krøller alle andre steder. Rul top og front baglæns, og rul resten af ​​håret under.
 2. Ryst ud og børste krøller ud, når de har tørret.
 3. Forlader pandehår gratis og curling fremad. Børst siderne og tilbage op, og fastgør dem med kamme.
 4. De krøller vil vende opad på bagsiden af ​​hovedet, klar til at blive arrangeret den måde, du gerne vil have dem til at se. Flytte dem rundt med fingrene, indtil du har fået det udseende, du ønsker.
 5. Brug hårspray og stifter om nødvendigt for at holde håret på plads hele dagen.

Alsidigheden i Pin Curls

50s Updo med PIN Curls

Det bedste ved pin krøller og updo ser er, hvordan alsidige de er. Uanset om dit hår er kort hår eller langt, vil pin krøller arbejde for dig. Hvis du har glat hår, pin krøller og updos tilbyder en fantastisk måde at prøve en helt anderledes udseende. Hvis du har krøllet hår, kan du bruge pin krøller kombineret med en updo at få kontrol over dine Lokker og har færre kampe med din frizz.

Midlertidige Curls til Little Girls

En anden perk af pin krøller er, at du kan bruge dem til børns frisurer samt; især blomst pige frisurer. Unge hår er sart, og du ikke ønsker at ødelægge det med kemikalier eller varme styling. Børn kan også være kræsen. En lille pige ønsker måske bouncy krøller i dag, og derefter ikke vil have dem i morgen, så pin krøller kan være den perfekte, midlertidig løsning.

Et godt kig for teenagere

Teenagere kan rock pin krøller ser så godt. Forestil dig den perfekte prom updo. Din teenager datter vil imponere alle på dansen med en let 50'er pin krøller look.

Glamourøse, Trendy Updos

Pin krøller kan være vintage, men de er en on-trend look. Nogle mennesker skaber et stramt og traditionel indretning med deres krøller, nogle går til et kunstnerisk udseende, og andre som en mere ubekymret eller vilde stil. 50'erne updo stilarter er populære for netop denne grund; du kan gøre hver ser din egen. Når du har styr på det grundlæggende pin krøller teknik, til at eksperimentere oprette dine egne stilarter.