501c3 Krav

501c3 Krav


501 (c) (3) krav kan være langvarig, men de behøver ikke at være svært at forstå. Med en grundlæggende viden base af hvad der kræves, er mange non-profit givet skattefri status uden nogen spørgsmål.

De grundlæggende 501 (c) (3) Krav

IRS har fastlagt kravene til 501 (c) (3) status helt klart på deres hjemmeside. For at få denne skattefri privilegium, skal en organisation følge alle fritagne formål, der er fastsat af regeringen. De kan heller ikke have nogen af ​​sine indtjening går til ethvert privat aktionær eller en enkelt person. Det kan heller ikke være en "action organisation", hvilket betyder, at det ikke kan agitere for eller imod et bestemt politisk kandidat eller spørgsmål, der forsøger at påvirke lovgivningen.

Den nemmeste måde at vide, hvis du er 501 (c) (3) berettiget er at reflektere over, om du ville blive betragtet som en "velgørende organisation." Alle ikke-overskud uden for offentlige sikkerhedsorganisationer kan ansøge om at være fradragsberettigede, så længe de har en velgørende holdning i hele deres gruppe. Du kan ikke være i drift til fordel for at fremme dine egne personlige interesser eller indkomst, og du kan ikke acceptere en alt for stor donation fra en velgører med henblik på at blive påvirket i retning af en bestemt retning personligt, politisk, religiøst eller socialt.

Igen gentager den politiske side af tingene, 501 (c) (3) organisationer har begrænsninger på, hvor meget politisk lobbyvirksomhed de må gennemføre og deltage i. Med andre ord vil en støtteberettiget skattefri gruppe tjene alle mennesker, men naturligvis med fokus på en bestemt årsag eller demografiske. Der er ingen forskelsbehandling eller personlig dagsorden tilladt.

Yderligere Bestemmelse af Berettigelse

For yderligere at afgøre, om du er berettiget, kan du spørge dig selv følgende spørgsmål:

Har du en passende juridisk dokument?

IRS kræver, at alle potentielle 501 (c) (3) s officielt organiseret som en trust, selskab eller forening forud for ansøgning om skattefri status.

Har du en fritaget formål?

Du skal have en grund til at anmode om skattefri fritagelse status. For eksempel, hvis du er simpelthen en virksomhed at opnå et overskud, er der ingen grund til IRS at inkludere dig under 501 (c) (3) paraply. Ligeledes, hvis du er en velgørende gruppe, der overlever på donationer alene, så er du meget berettiget til sådan en belægning, da du ikke opnå en fortjeneste eller gavne en enkelt person.

Er din ansøgning korrekt udfyldt?

Et ufuldstændigt 501 (c) (3) anvendelse i høj grad vil forsinke din status bekræftelse. Udfyld formularen, den største af alle 501 (c) (3) krav, med bistand fra en advokat eller kyndige person, og vende tilbage til skattemyndighederne.

Har du eksisteret i tre år?

Du skal eksistere i mindst tre afgiftsperioder, før du kan betragtes som en non-profit organisation med statslige standarder.

Har du Regnskab?

IRS er meget interesseret i, hvordan du planlægger at betale dine regninger, og hvordan du har hidtil. Holde en ordentlig økonomisk dokumentation er den bedste måde, du kan vise dem du er organiseret og klar til at modtage 501 (c) (3) status. Dette er formentlig en af ​​de vigtigste krav - det giver til regeringen ikke kun din gruppes årsag og bekymring, men hvor effektivt du kører din organisation, og hvordan du håndterer penge, tid og frivillige effektivt og med omtanke.

Du kan finde en komplet liste over krav til 501 (c) (3) status ved at besøge IRS 'officielle hjemmeside. Du kan også kontakte en advokat eller en IRS repræsentant, hvis du har yderligere spørgsmål, bekymringer, eller føler du har brug for vejledning i et bestemt emne, du måtte have, mens du udfylde dine formularer og forberedelse / samle alle dokumenter.