5 vaner, der gør os se ældre

5 vaner, der gør os se ældre
Vi ved alle, hvor sådanne fælles vaner som rygning eller alkoholindtagelse kan have en negativ indflydelse på vores udseende. Men du, sandsynligvis, ved lidt om de negative virkninger af nogle ved første øjekast uskyldige, det, som er på listen også. Læs mere om dem nedenfor. Hvis du har noget at tilføje, er du velkommen til at forlade dine kommentarer.

Ser med øjnene delvis lukket

Alt for ofte har vi ikke engang mærke til, hvordan vi får smilerynker og visne øjenlåg. Denne banale rynke-forårsager vane er svaret.

Her er nogle tips, der hjælper med at forbedre hudens elasticitet omkring øjnene. Anvend kollagen cremer og gøre simple øje øvelser flere gange om dagen, som at se ned og op, derefter til venstre mod højre. Sørg for at bære solbriller i stærkt solskin og briller, hvis du er kortsigtet.

Brug Krop Scrubs

Sikkert, skal vi regelmæssigt fjerne det yderste lag af døde celler, der gør vores hud ser livløs. Men sørg for at du ikke skrubbe din hud alt for hårdt. Hvis du bruger scrubs mere end en gang om ugen, kan det forårsage epidermal skader og svække hudens naturlige beskyttende funktion. Over skrubbe ender med huden bliver mere tilbøjelige til inflammationer og infektioner, ujævn tan og accelereret modningen!

Vælg din scrub med omhu. For sarte hals og décolleté hud, gå til blide krat og undgå skønhedsprodukter med salt granulat.

Med følsom eller allergisk hud, undgå at bruge frugt sure scrubs og geler. Efter hamskifte fra, altid anvende rig fugtighedscreme. Produkter, der indeholder olivenolie og aloe vera-ekstrakt er egnet til tør og inflammation-hud mens oliefri formler, som hyaluronsyre, produkter med fedtet hud.

Drikke gennem et sugerør

Selvom nipper-through-a-strå vane kan synes sexet, er det ikke hudvenlig overhovedet. Gentagen sammentrækning af læbe muskler forårsager dynamiske rynker omkring munden. Det er yderst vanskeligt at reducere sådanne facial linjer, og endnu mere, for at gøre dem forsvinde.

Forfølger dine læber rundt om cigaretten skaber samme lodrette rynker. Rygere ser ældre end ikke-rygere på samme alder ikke kun på grund af for tidlig aldring af huden, men af ​​rygere linjer så godt.

Bevare en god kropsholdning

Udover en sund hud, vores udseende i høj grad afhænge af kropsholdning. Slouched tilbage, bøjede skuldre og hule bryst gør endda tyve-årige ser utiltrækkende

Skrå Habit

Mærkeligt, for vane at kontinuerlig tygge eller gnave på noget, for eksempel, solsikkefrø, forstyrrer ikke kun maven, men også forårsager nasolabiale folder. De er beviset på akkumulerede spænding og høje obtrusiveness niveauer. Næste gang du har lyst til at tygge noget, vil du hellere prøve denne meditationsteknik. Slap af, sidde komfortabelt, placere dine hænder på knæene med håndfladerne op, luk øjnene, trække vejret dybt ind gennem næsen og ud gennem munden.