5 Væsentlige Backcountry Survival Tips

5 Væsentlige Backcountry Survival Tips

Der er mindst fem væsentlige backcountry overlevelse tips, som du bør vide, hvis du planlægger at tilbringe nogen tid i det fri. Hvert år hundredvis af mennesker gå tabt, mens vandreture, camping og ellers nyde den smukke backcountry. Ofte er disse mennesker ikke fundet eller fundet for sent. Jo mere du kan gøre for at hjælpe med at holde dig sikker, at jo mere sandsynligt er du findes. Kendskab til disse overlevelse tips kan redde dit liv.

5 Væsentlige Backcountry Survival Tips

1. Byg en Shelter

Før du selv vove sig ind i backcountry, bør du lære og praktisere teknikker til opbygning af et krisecenter. Dette kan være en gør-Skift telt, en sne husly eller eventuelt din bil, hvis du er strandet i det i løbet, for eksempel en snestorm. Hvis du tager ly i et køretøj, holde vinduet lidt krakket til ventilation. Hvis du kan køre bilen, så gør det i omhyggelig intervaller, når du er for koldt til ikke køre det. Efter denne teknik vil spare brændstof i køretøjet, mens også at beskytte dig selv fra carbonmonoxid.

2. Byg en brand

5 Væsentlige Backcountry Survival Tips

Selv om det ikke er vinter, skal du stadig bygge selv en brand. Der er bare noget ved en brand, der giver en følelse af sikkerhed, som er afgørende for din overlevelse. En brand kan tilbyde en smule beskyttelse mod vilde dyr samt lys, varme og et sted at lave mad eller koge vand. En sidegevinst er, at indsamling materialer til at opbygge og vedligeholde et brand vil holde dig fokuseret, så du meget lidt tid til panic.As med at opbygge et krisecenter, er det bedst at lære forskellige brand-byggeteknikker og praktisere dem. I en overlevelse situation, vil du være i stand til at handle hurtigere og være fortrolig med det faktum, at du ved hvad du laver. Du bør altid overveje at gennemføre noget at starte en brand, hvis du vil bruge tid i ørkenen. Kampe er gode, men også har en flint og stål eller en form for gnister værktøj, der vil fungere uanset hvad betingelserne er ligesom.

3. Drik masser af vand

Dehydrering er meget farligt, så sørg for at holde drikkevand under dit udendørs eventyr. Eksperter siger, hvis du venter, indtil du føler dig tørstig, har du ventet for længe. Det er endda så hvis vejret er koldt. Du bør altid have en måde at rense vand, da du sikkert ikke kan bære nok til at få dig gennem en langvarig overlevelse situation. Få nogle vandrensning tabletter i det mindste og bruge dem med noget vand du finde på at drikke, selv om det ser cleanIdeal vandkilder skal være klare og bevægelse. Stillestående vand harbors grimme parasitter, der kan gøre dig meget syg. Selv vand, der ser rent, kan dog bære disse organismer. Rens eller finde en måde at koge alt vand, du finder.

4. være let at finde

5 Væsentlige Backcountry Survival Tips

Du kan have skabt en stor husly i underskoven, men du skal overveje, om det ville være nemt at genkende af folk, der søger efter dig. Gør hvad du kan for at gøre dig selv så indlysende som muligt. Der er flere trin, du kan tage for at gøre det så nemt som muligt for redningsfolk at finde din placering. Holde nogle våde eller grønne blade tæt på dit brand til at skabe røg skal hjælpe være tæt ved er en måde at være synlige. Hængende farvestrålende tøj i et oplagt sted er en anden. Du kan også bruge et spejl til signalering og bruge en fløjte for at gøre støj.

5. Carry Supplies

Den bedste måde at overleve er at være forberedt i første omgang. Medbring en lille førstehjælpskasse i din pakke; bringe en GPS, hvis du har en, have en skriftlig plan og give nogen en kopi. Du bør også bære punkterne tidligere samt en nødsituation tæppe og et ekstra lag af tøj.

Forbered dig på at Stay Safe

Hvis du tror, ​​disse væsentlige backcountry overlevelse tips er bare for hardcore vandrere og campister, så tro om igen. De fleste mennesker, der går tabt, er mennesker, der bare tror, ​​de tager en kort gåtur i skoven eller en let dag vandretur. Altid Cary basale forsyninger. Ingen undtagelser. Sørg for at du har grundlæggende elementer til at give dig selv med husly, rent vand, ild, signal- og medicinske væsentlige.

Gå ikke i panik

Den vigtigste overlevelse tip du kan vide er, ikke panik. Panic fører til irrationel valg. Irrationelle valg kan koste dit liv. Så snart du er klar over du er faret vild eller i problemer, tage en dyb indånding og tænke. Kig på din situation og overveje den klogeste fremgangsmåde.

Hvis du altid oprette en plan, give nogen en kopi af din plan og holde sig til det, hvis nogen skulle være på udkig efter dig, når du ikke møder op på det aftalte tidspunkt. Overvej også tage kurser i ørkenen førstehjælp, navigation og grundlæggende overlevelse. Hvis du ikke kan finde klasser, få et par gode opslagsværker, såsom Outdoor Survival Guide af Randy Gerke.