5 typer af Tomater

Tomater er en livret for mange og er stor i sig selv, i en salat eller som ledsager ethvert måltid. Selvom teknisk en frugt, de fleste mennesker - herunder kokke - kategorisere tomater som en grøntsag. Tomater vokse på en vin, der ofte når ti meter i længden.

Fordelene ved at spise tomater

I en fjern fortid tomater blev anset for at være giftige i naturen og en medvirkende faktor i udviklingen af ​​sygdomme som kræft, hjerne feber, og blindtarmsbetændelse. Forskning har imidlertid vist tegn på det modsatte.

Tomater har vist sig at være rig på vitamin A, som indeholder 15% af det daglige behov, og C-vitamin, med omkring 40% af dit daglige behov. Disse vitaminer, også kaldet antioxidanter, er kendt for at bekæmpe virkningerne af frie radikaler, der er kendt for at forårsage cellebeskadigelse i kroppen.

Tomater er en fremragende mad til medvirken i vision forbedring på grund af sin høje koncentration af vitamin A. Tomater også indeholde en stor mængde af chrom, som har vist sig at være nyttige i at kontrollere din krops blodsukker. Således vil diabetikere sikkert gavn af forbrugende tomater.

Tilstedeværelsen af ​​kalium og vitamin B hjælp til at sænke høje cholesterolniveauer og blodtryk. Dette vil hjælpe i forebyggelsen af ​​hjerteanfald og slagtilfælde.

Tomater har også høje niveauer af lycopen, der er en forbindelse, der opfører sig på en lignende måde som en antioxidant, hvilket gør det endnu frie radikaler. Undersøgelser har vist, at indtagelse af omkring 1 1/2 portioner af tomater ugentligt kan føre til en lavere risiko for prostatakræft udvikling.

Der er mange varianter af tomater, og hver giver fordele, der er anført ovenfor, og mere. Her er de fem mest almindelige typer af tomater.

Globe Tomater

Disse er din standard variant af tomater og er ofte omtalt som Beefsteak tomater eller skæring tomater. De er let identificeres, fordi de er store, runde og røde. De kan også veje op til to pounds.

Cherry Tomater

Disse tomater tilhører Cluster variant. Cherry tomater tendens til at være lige omkring samme størrelse som et kirsebær, men de er meget sødere og saftigere end de større sorter, såsom Globe tomater.

Arvestykke tomater

Denne sort er vinder i popularitet med gourmet kokke. Dette skyldes arvestykke tomater kommer i en lang række forskellige former og farver. Deres største undergang er, at de har en tendens til at forblive moden til en meget kort periode.

Roma Tomater

Også kendt som blomme tomater, er de mindst saftigt alle tomater. Fordi de er tykke og indeholder færre frø end andre tomater varianter, Roma tomater er en favorit for pasta saucer.

Pear Tomater

Et andet medlem af Cluster tomat variant Pear tomater får deres navn fra deres form, som ligner en pære. De er kun størrelsen af ​​en Cherry tomat, men uden de høje juice niveauer