5 Triathlon Ernæring Tips for begyndere

Succes i triathlon konkurrencer afhænger af flere faktorer, og triathlon ernæring kan være den mest afgørende. Triatlon er en atletisk konkurrence af tre på hinanden følgende begivenheder, som omfatter, svømning, cykling og løb over forskellige afstande. Det er en anstrengende aktivitet, der kræver forbrug af en sund kost. De fleste atleter ikke klar over betydningen af ​​god ernæring, men forskning og sundhed undersøgelser viser, at de mest succesfulde atleter normalt overholde en meget streng og sund kost. Nogle af de bedste triathlon ernæring tips for begyndere omfatter følgende:

1. reducere forbruget af raffinerede fødevarer

Raffinerede fødevarer giver ikke den nødvendige energi niveau, der kræves for triathlon konkurrencer. Dette skyldes, raffinerede fødevarer indeholder sukkeralkoholer, som kroppen absorberer hurtigt, og de er af nogen værdi i form af ernæring per kalorie. Desuden de forarbejdede fødevarer tendens til at stimulere blod-sukker niveauer, og det kan være skadeligt for en atlet sundhed. Raffinerede fødevarer også en tendens til at forårsage betændelse i muskler og led, især forarbejdede olier såsom hydrogenerede vegetabilske olier. Naturlige, uraffinerede fødevarer, der indeholder hele korn bestanddele kan være de bedste valg for triathlon atleter, som de er rig på næringsstoffer.

2. Spis tidligt og ofte

Pålidelig forskning viser, at fødevarer, der forbruges tidligt om morgenen er mere tilbøjelige til at blive varmeenergi snarere end lagrede fedtstoffer. Springer morgenmaden har tendens til at få folk til at spise for meget i aften, hvilket er en praksis, der fører til lagring af fedt, fordi kroppen ikke har brug for kalorier, der forbruges med det samme. Spise ofte og i små mængder er ideel til triathlon ernæring, da det har en tendens til at give den nødvendige energi, der er nødvendig på et givet tidspunkt. Desuden hyppig spise hele tiden forsyner kroppen med den energi, der kræves til uddannelse og træning sessioner.

3. Spis en afbalanceret kost

En triathlon atlet skal omfatte en afbalanceret kost i alle hans eller hendes måltider på alle tidspunkter. Mens forberedelserne til en triathlon konkurrence, er der ikke plads til kompromis. Forbruget af "junk" fødevarer er ikke opmuntret. Triathlon atleter nødt til at forbruge flere proteiner og kulhydrater, da disse fødevarer indeholder kalorier, der er afgørende for produktionen af ​​energi.

4. Medtag mere frugt og grønt i din kost

Frugt og grøntsager indeholder fibre, der er nødvendige for den normale funktion af kroppen. De indeholder også næringsstoffer, der er effektive i at hjælpe kroppen opretholde fitness niveauer. Du bør dog undgå at tage frugtsaft, fordi de indeholder for meget sukker og mindre fiber. Spise frugt og grønt hjælper også i kroppen opsving, især efter et træningspas.

5. drikke mere vand

Vand er også vigtigt i triathlon ernæring, da det øger motion ydeevne under træning sessioner. Det øger blodvolumen og sænker kropstemperaturen gennem hydrering, og derfor er det forbedrer ydeevnen. Sport drikkevarer er ofte bedre end almindeligt vand, da de indeholder yderligere indhold, der er mere absorberbar og har en bedre fastholdelse sats.