5 tips til vellykkede Medarbejder potlucks

5 tips til vellykkede Medarbejder potlucks
Hvis din virksomhed er på udkig efter måder at give medarbejdere med positive muligheder for interaktion uden for arbejdsmiljø, kan du ønsker at starte hosting periodiske medarbejder potluck måltider på arbejdspladsen.

5 tips til Arbejdsplads Potluck Success

Hvis du planlægger at starte hosting potlucks i din virksomhed, holde disse tips i tankerne at nyde den største chance for positive resultater.

  • Valgfri deltagelse: Gør det klart for medarbejderne, at potluck er en virkelig valgfri begivenhed. Det er muligt, at nogle mennesker kan foretrække ikke at deltage, og kan endda harmes følelse som de har brug for at deltage i en arbejdsfunktion i løbet af deres spisepause.
  • Firma bidrag: Arbejdsgiveren skal bidrage noget til måltidet. Overvej at have virksomheden give en hovedret fad i en tilstrækkelig mængde for alle at nyde, med de ansatte bidrager sider, desserter, mv Virksomheden bør også give hæfteklammer ligesom plader, redskaber, kopper og is.
  • Tema: Vælg en sæsonbestemt tema for hver indsamling, såsom picnic eller grill fødevarer til sommer, supper og gryderetter til efteråret eller vinteren, Cajun og kreolsk retter til Mardi Gras sæson, mv Virksomheden-forudsat hovedret bør være i overensstemmelse med temaet, med medarbejderne opfordres til at gøre det samme (men tilladt at medbringe, hvad de vil).
  • Tilmelding ark: Indlæg potluck sign-up plader en uge eller to i forvejen for begivenheden og spørge dem, der vil deltage for at tilmelde dig skålen de planlægger at bringe. Dette vil bidrage til at sikre, at der er en god lang og undgå potentielle konflikter, der kan udvikle med medarbejdere bringer lignende retter.
  • Venlige konkurrence: Hold interesse i tilfælde op med lidt venskabelig konkurrence. Overvej at bede dem, der deltager til at stemme om en "folkets valg" vinder for bedste skålen. Du kan holde sig til bare det bedste samlede skålen, eller også tilbyde præmier ved mad typen kategori. Giv en særlig præmie til vinderen (erne) og offentliggør håneretten (og måske endda den vindende opskrift) i din næste medarbejder nyhedsbrev.

Sjov og social interaktion

Medarbejder potlucks tilbyder en fantastisk måde for medarbejderne at deltage i en sjov aktivitet, der giver dem en chance for at dele et måltid og venlig samtale, og måske endda obligation på emner som fødevarer præferencer og opskrift deling. Efter disse tips vil hjælpe med at sikre en stor begivenhed med positive resultater for virksomheden og de ansatte, der deltager.