5 tips til Spise sundt i London til OL

Du kan være heldig at hoved til Storbritannien til OL i London - eller du kan allerede være der. Og uanset om du er en urokkelig fan eller en inspireret atlet, er det vigtigt at holde din styrke og energi niveauer op til at håndtere alle de spændende.

Spise sundt i London var noget jeg står som On-Air Nutritionist for QVC. Jeg boede i Montana på det tidspunkt og ville forlade Missoula på lørdag, ankommer i London på søndag og gå i luften levende mandag morgen. Spise sundt var afgørende for mig at holde min vægt i skak.

5 tips til Spise sundt i London til OL

1. Brug ikke menuen

London tilbyder et fantastisk udvalg af restauranter er unikke for området fra fisk og chips til håndlavede chokolader men jeg altid formået at finde noget på menuen, der passer mit behov for en sund, fedtfattig billetpris. Mange gange ville jeg ikke engang åbne menuen og blot bede tjeneren om den »fisk af dagen« grillet eller stegt med friske grøntsager og salat på side. Åbning af menuen var for fristende, og potentielt også opfedning.

2. Gå til Whole Foods

Den gode nyhed er Whole Foods Market tilbydes i mange steder i London, så når du ankommer, kigge efter den nærmeste. De tilbyder en bred vifte af kvalitets fødevarer, der er store prøvesmagning, sund, fri for kunstige sødemidler, konserveringsmidler, smagsstoffer, farver og hydrogenerede fedtstoffer. Udnyt deres fantastiske mad bar tilbyder friske grøntsager, fuldkorn, kylling, kalkun, fisk og tofu. Det er nemt at få en frisk måltid og genbruge alle de betjener stykker gør dit bidrag til at leve "grøn". Én ulempen? Whole Foods er dyrt i USA og omregningskursen gør det endnu dyrere i Storbritannien.

3. Lad byen

Hvis du får en chance for at komme ud af London, tage toget til Eastbourne, Sussex. Det er bare om en time rejse væk og er frodig med smukke sceneri. Du kan finde et stort udvalg af steder for eftermiddagste, havnefronten restauranter på havet med frisk fisk og skaldyr, og endeløse velplejede senge af blomster overalt du går. Små familielandbrug tilbyde deres friske råvarer og gør det nemt at finde et sundt måltid.

4. Walk det Off

London er så tilgængelig til fods, at næsten ethvert måltid kan gik. Prøv at gå i stedet for at tage en kabine, røret, eller bussen. Du vil se seværdigheder, vil du spare penge, og du vil se vægten falde af. Sørg for at tjekke ud Kensington: det er fuld af søde butikker og restauranter, der tilbyder sushi, salater, og uimodståelige kager, der kan nydes på snyde dag.

5. Læs og Ask

Det bedste råd er at læse hver restaurant menu tilbyder - they're alle let tilgængelige udenfor hoveddøren. Vent personale er altid meget venlige - og med den skare af turister hele OL, lover at være på deres bedste adfærd - så er du velkommen til at spørge dem, hvad de foreslår, og informere dem om dine kostbehov.