5 tips til at holde på sporet i ferien

Nu, Thanksgiving er overstået, mange af os føler lidt tungere og vores tøj er lidt strammere. Det er den tid på året, hvor fødevarer forekommer ekstra rigelige og frådseri er udbredt. Dagene er kortere og koldere. Vi befinder os bruge mere tid i vores hyggelige huse spise trøstende fødevarer, og dette kan bidrage til uønskede vægt gevinst. Men det behøver ikke at fortsætte på denne måde!

5 tips til at holde på sporet i ferien

Her er nogle tips til at få dig tilbage på sporet, hvis du midlertidigt har mistet jeres vej:

1. Udvikle en optimistisk holdning

Dette er en af ​​de vigtigste nøgler til succes. Hvis du føler dig dårligt om dig selv, er det vigtigt at ændre dit perspektiv og tænker kun positive tanker. Må ikke dvæle ved dine fejl; ingen spiser perfekt sund hele tiden. Fortiden er fortiden, og da der ikke er noget du kan ændre ved det, alle der er at gøre nu, er at fokusere på mulighederne for at forbedre den nuværende og fremtidige. Dette er den første dag i resten af ​​dit liv!

2. Gennemgå dit personlige helbred Goals

Sæt dig ned med en dejlig varm kop te og tage noget tid til at reflektere over, hvad der præcist er det, at du stræber efter så langt som dine mål. Være meget specifik. I stedet for at sige "jeg vil gerne spise bedre," siger "Jeg vil gerne spise fem portioner af grøntsager hver dag" eller "Jeg vil gerne holde op med at spise fødevarer fremstillet med hvidt mel." Skriv disse ned på papir og læg dem op på dit køleskab på dit spejl, eller endda som baggrund på din computer.

3. Giv dit køkken en makeover

Gå gennem dit spisekammer, køleskab, fryser og kabinetter og kaste ud (eller donere) enhver og alle fødevarer, der ikke falder i tråd med dine sundhedsmæssige mål. Lav en liste over sundhedsfremmende elementer, du har brug for at bestanden dit køkken med og derefter hovedet ud til købmanden for at købe dem.

4. Hold en fødevare tidsskrift

Brug FitDay at spore din fødeindtagelse. Optagelse de fødevarer, du spiser vil holde dig bevidst om dine valg af fødevarer. Dette værktøj kan bidrage til at forebygge hjernedød spise.

5. Tidsplan motion ind i din dag

Tag et kig på din tidsplan for den kommende uge, og finde ud af, når du kan få i en halv time gåtur eller en yoga session. Har en realistisk plan forud for tid og holde sig til det. Kammerat op med en kammerat og blyant i motion datoer lige ind i din kalender. Vær sikker på at vælge aktiviteter, som du rent faktisk nyder at gøre!

Prøv at bruge de ovennævnte ideer til at få dig tilbage til hvor du ønsker at være. Der vil altid være tilbageslag og alligevel vil der altid være chancer for at genvinde kontrollen og start forfra. Husk at tro på dig selv, være god ved dig selv, og ikke nogensinde give op på at arbejde hen imod dine mål.