5 tips om, hvordan man vælger den rigtige bh

Er du klar over, hvor mange kvinder bære bras, der faktisk ikke passer dem? 85%, og du vil sandsynligvis være blandt dem. Lad os se og se, om din bh er den rigtige størrelse til dig, her er et par nyttige tips.

5 tips om, hvordan man vælger den rigtige bh

Først og fremmest søger professionelles hjælp, det er hvad de er for, så du ikke gå gætte, og sandsynligvis gætte forkert. Gøre det mindst to gange om året, især hvis du er gravid eller ændret din vægt, for disse begivenheder vil medføre bryst ændringer.

Mark hvor godt bandet omfavner din ryg. Undgå at gå efter en løs band, bør det føles behageligt stram for det er den vigtigste støtte for ryggen.

Lad din bh tage et hvil efter en dag slid. Hvis du har flere bh'er og bære dem på skift, vil de have tid til at genvinde deres oprindelige form og vedligeholde det i længere perioder.

Pas godt på din bh'er. Vask dem ordentligt med et rengøringsmiddel beregnet til lingeri og silke. Efter ca. 5 bærer din bh skyldes for en omhyggelig vask - lad det trække i en halv time først, derefter vaske det med hænderne og lad tørre.

Del med bh'er, der har tjent deres fulde. En bh er generelt god for op til et år, men hvis du har en imponerende buste, dine bh'er har mere arbejde og skal gå ned hurtigere. Hvis din bh får mindre behagelig, flosset eller mister sin form, er det tid for dig at få en ny.