5 tips om hvordan at blive gravid

Statistikkerne viser, at sandsynligheden for at blive gravid i hver menstruationscyklus er cirka tyve procent. Derfor er mange kvinder ikke kan blive gravid hurtigt og nemt. Vi giver dig et par universelle tips, der vil hjælpe med at bringe tættere den længe ventede udseende af dit barn. Hvis du ønsker at vide, hvordan at blive gravid, så læs videre.

5 tips om hvordan at blive gravid

Mind cyklen

Tælle 14 dage fra starten af ​​den sidste menstruationsperiode - dette er ægløsning dag, den mest gunstige for undfangelse. Denne metode er den mest effektive for kvinder med en 28-dages menstruationscyklus. Efter denne rådgivning, vil du blive gravid meget lettere.

Ønsker du at øge effekten og blive gravid efter første forsøg? Har du ikke sex tre dage før ægløsningen. Så din mand vil akkumulere en tilstrækkelig mængde sæd til befrugtning. Men du behøver ikke holde ham "sultende" i mere end tre dage - virkningerne vil være det modsatte.

Umiddelbart efter ejakulation, din mand må stoppe gnidninger, men blive inde. Så chancerne øges, at sædcellerne vil nå deres mål, og den længe ventede graviditet vil komme.

Øg folinsyre niveau i kroppen

Folinsyre vil øge dine chancer for graviditet. For at gøre dette, kan du tage vitaminer og spise fødevarer, der indeholder meget af det: nødder, især jordnødder, oksekød og svinekød lever, bønner, spinat, broccoli, avocado, CEP champignon og champignons.

Opgiv alkohol og cigaretter et par måneder før undfangelsen ,.

Har sex oftere

Det betyder ikke, du er nødt til at bære ned din mand med din seksuelle appetit. En gang om dagen ville være tilstrækkeligt.

Må ikke kost

Kost er den værste fjende af din graviditet. Produkter med lavt kalorieindhold reducere din fertilitet. Hvis du ønsker at blive gravid, tage sig af sundhed og ernæring.

For din indsats ikke at være forgæves, anbefaler vi, du bør se din gynækolog. Han eller hun vil korrekt at identificere ægløsning dage og derefter din vej til undfangelsen vil være endnu kortere.