5 Taster til effektivt vægttab måltid planer

Der er masser af kost planer derude, der tilbyder forskellige måltid valg og gode råd. Men når det kommer til at tabe den sunde måde, ita € ™ s bedst at komme tilbage til basics og forstå de 5 nøgler til effektiv vægttab måltid planer.

1. Calorie Counting

For at starte din kost planer højre, forstå, hvor mange kalorier du har brug for at skære ned hver uge for at tabe sig. Den sikreste måde at tabe sig, og holde det ud, er at miste 1 til 2 pounds per uge. £ 1 er omkring 3.500 kalorier om ugen eller 500 kalorier om dagen. Itâ € ™ s vigtigt at huske, at man aldrig skal skære ned til mindre end 1.200 kalorier uden lægeligt tilsyn.

2. madplaner

Planlæg alle dine måltider for ugen i forvejen. Hvis du kan, ita € ™ s bedst at planlægge alt ud en uge før tid, så du wonâ € ™ t blive fristet til at strejfe, når i supermarkedet. Plus, youâ € ™ ll har alle de fødevarer, du har brug for din sunde måltider til rådighed, så der er ikke plads til undskyldninger.

Sørg for at følge op og føre en dagbog over alt, hvad du spiser. Skriv ned, hvad du spiste, da du spiste det og del størrelse. En fødevare tidsskrift vil ikke kun hjælpe dig med at holde styr på hvad du spiser, men vil også hjælpe til at holde dig ærlig. Brug Fitday online tidsskrift til at spore dit daglige kalorieindtag.

3. mindre måltider, oftere

Prøv at spise mindre måltider i løbet af dagen. Målet for at spise hver 2-3 timer i løbet af dagen (thatâ € ™ s omkring 4-5 mindre måltider om dagen) for at øge stofskiftet. Youâ € ™ ll føler fyldigere og din krop wonâ € ™ t butik flere kalorier som fedt, fordi du hele tiden at give den de energi, den behøver.

4. Sund balance af fødevarer

Sørg for at nyde en balance mellem et bredt udvalg af sunde fødevarer. Indarbejd fødevarer, der vil give dig de kulhydrater, proteiner og fedtstoffer, som din krop har brug for at udføre sine daglige funktioner. Det amerikanske landbrugsministerium (USDA) anbefaler følgende daglige indtagelse kvoter:

  • 2 kopper frugt
  • 2 kopper grøntsager
  • 3 eller flere ounces fuldkorn
  • 3 kopper fedtfattig eller fedtfri mejeriprodukter

Spis en bred vifte af de ovennævnte fødevarer for at opnå de forskellige næringsstoffer og vitaminer, som disse fødevarer har at tilbyde for at holde dig sund og på sporet med dit vægttab mål.

5. fødevarer for at undgå

Læs altid ernæring etiketter for at fuldt ud at forstå, hvad du spiser. Undgå fødevarer, der er højt indhold af fedt, især mættet fedt og transfedt, og kalorier. USDA foreslår, at ikke mere end 10 procent af dit fedt indtag bør komme fra mættede eller transfedtsyrer. Skær ned på fødevarer, der indeholder tilsat sukker og salt og forsøge ikke at forbruge mere end 1-2 alkoholholdige drikkevarer om ugen.

Husk, at den sundeste måde at tabe vægt er over en længere periode. Donâ € ™ t tænke på det som en diæt, men livsstilsændring og youâ € ™ ll være i stand til ikke kun at tabe den vægt, men at holde det ud, for altid.