5 Sund Post-Training Run Snacks

Løb kan være en fantastisk måde at komme i form, tabe sig og opbygge muskler, især hvis du starter træning til et løb. Det kan også lade dig glubende og nå til ethvert og alt at spise post-run. Uanset om det er en 5k eller en fuld maraton, og sørg for du brændstof op igen efter at have kørt kan hjælpe dig slå sult cravings senere, reducere vægten og stofskifte udsving fra at spise for mange eller for få kalorier, og holde dig på toppen af ​​dit spil. Det centrale er at finde en balance mellem kulhydrater at genopbygge, protein til at genopbygge og sunde fedtstoffer til at holde dig tilfreds.

5 Sund Post-Training Run Snacks

Hummus & Veggies

Hummus og veggies giver et boost af protein og sunde kulhydrater, plus ekstra hydrering fra vandrige råvarer. Disse vil hjælpe dig med at genopbygge og genoprette uden at tilføje for mange kalorier efter enhver længde løb. Prøv at dyppe gulerod og selleri sticks i 2 til 4 spsk hummus efter dit løb.

Nut eller Seed Butter & Banana

En helt naturlig møtrik eller frø bedre, såsom jordnøddeolie, mandel eller solsikkefrø parret med en banan giver dig naturlige proteiner og sunde fedtstoffer, plus et løft af kulhydrater og kalium. Scoop en servering af dine foretrukne, naturlige, ingen tilsat sukker eller konserveringsmidler møtrik smør og sprede det på en banan. Det er også en nem grab-and-go snack til når du stadig er på flugt efter dit løb.

Frugt smoothies med kokos vand

Smoothies er en sund og let måde at genbestille efter en løbetur. Du kan tilføje et utal af ingredienser til dine smoothies, men efter træning, jo enklere, jo bedre. Hold dig til at producere og en væske til at holde det enkelt. Når det blandes med kokos vand, de giver også elektrolytter at rehydrere dig. Du skal blot blande bananer eller frosne bær med kokos vand i en blender, indtil glat. Du kan også tilføje en servering af protein pulver, hvis nødvendigt. Du kan gøre dette i god tid og tag det med dig, hvis du kører i løbet af en lang dag.

Chia budding med datoer

Chia frø absorberer fugt, hvilket gør dem super fugtgivende. De indeholder også sunde fedtstoffer til at holde dig fuld. Datoer indeholder kalium at gendanne din elektrolytbalance samt naturligt sukker til at forsøde din behandler. Ved at kombinere de to ingredienser i en budding er en sund måde at behandle dig selv bogføre intens løb. Tilsæt en-kvart kop Chia frø, 7 udstenede datoer, 2 spsk kakaopulver og 1 kop mandel eller kokosmælk til en blender. Lad sidde i 20 minutter for tykkere.

Avocado og multi-grain Crackers

Avocadoer indeholder sunde fedtstoffer, som er afgørende for genopbygningen og holde cravings væk. Multi-korn kiks giver en sund dosis af kulhydrater for at genoprette efter en løbetur. Når parret sammen, de giver dig en komplet snack, eller endnu mere af et lille måltid, hvis du kører lange afstande eller intense spurter. Prøv en halv eller hel avocado, afhængigt af længden og intensiteten af ​​dit løb, drysset med havsalt. Scoop eller sprede det på dig kiks.

5 Sund Post-Training Run Snacks

Sig farvel til Boring Cardio gange