5 smukke teint Tips

For huden at "ånde" bedre, er det tilrådeligt at bruge tone produkter med en let tekstur, så snart de varme solrige dage ankommer, mens sommeren er det ideelt at kun anvende makeup i aften. En måned er tilbage før den varme årstid kommer, hvilket betyder, at det er tid til at bringe dit ansigt i orden.

5 smukke teint Tips

Teint er en indikator for vores sundhed. Gul nuance indikerer problemer med leveren eller galdeblæren, mens rødlig ansigt indikerer hypertension; "Aristokratisk bleghed" indikerer mangel på jern i kroppen. Alt dette tjener som grund til at se en læge.

Hvis du ikke har de ovennævnte problemer, men det teint er stadig ufuldkommen, er det nødvendigt at genoverveje din livsstil. "Jordet" teint kan tilskrives flere årsager.

1. Overdreven drikke kaffe

Tæl hvor mange kopper du drikker om dagen. En masse? Din kedelig teint kan være forårsaget af koffein. For at forbedre situationen, så prøv at erstatte kaffe med te eller drikke et glas vand hver gang efter prøvesmagning denne forfriskende drik.

2. Dårlige vaner

Alle kender om farerne ved rygning, så det er meningsløst at endnu engang optælle hvad nikotin gør ved kroppen. En sund livsstil er på mode, så det er tid til at holde op, især hvis du ikke ønsker at blive gammel før.

Overdreven indtagelse af alkohol påvirker også teint. Selvfølgelig vil det ikke blive gule på grund af et moderat forbrug, men det vil helt sikkert miste alle sine farver.

3. Mangel på søvn

En dag består af 24 timer, og man skal bruge otte af dem hver dag sove. Ellers vil der være blå mærker og poser under øjnene, og teint vil forkæle. Hvis du ikke spare dig selv, kan kroppen giver en alvorlig fejl, herunder tilbagefald af kroniske sygdomme, et hjerteanfald og slagtilfælde.

4. Sloth

Hvis du vil have din hud til at gløde, du nødt til at tage sig af det hver dag. Ud over de traditionelle kropsbehandlinger, så glem ikke at sprøjte termisk vand og solcreme på dit ansigt på varme dage. En gang om ugen, skræl dit ansigt med en eksfolierende scrub og lave en maske.

5. Grådighed

Forsøg ikke at spare penge på skønhed. Køb høj kvalitet kosmetik og ikke sjuske med salon behandlinger.