5 Pushup Tips du behøver at vide

"Jeg kan gøre 50 armbøjninger! Hvor mange kan du gøre ?! "Ah ja, den ældgamle udfordring udstedt af tusindvis af pensionerede Jocks og berusede teenagere over hele Amerika i real-tid, som jeg skriver dette indlæg. Det ser ud til, at push ups tendens til at være den universelle standard måling af styrke, når en ledig bænkpres ikke er tilgængelig. Den fysiske virkelighed 50 push up krav ofte ender med at se mere som en strandet epileptisk sæl på amfetamin og mindre som en stærk, stabil atlet mesterligt udfører en øvelse. Mit råd med push ups er enkel: grøft numrene spillet og fokus på form. Her er 5 tips til at gøre din push ups mere udfordrende, og du markant stærkere i processen.

1. albuer på en 45 graders vinkel

En fælles teknisk fejl på push ups er at blusse albuerne direkte ud til siderne. Når albuen forbliver fast i en 45 graders vinkel vil der være mere skulder og triceps aktivering. Også, vil kroppen blive tvunget fremad for at opnå albuen position, som lægger større vægt direkte over muskler bliver arbejdet. Meget hårdere.

2. Tryk ABS og numse FØR Coming Up

En af de mest almindelige snyde mekanismer under den "op" del af push up er den handling overordnede lænden, forlænge abs, og slippe maven på gulvet. Dette bevirker, at vægten af ​​den nederste del af kroppen at forblive under musklerne bruges, og derfor trækkes fra belastningen på de involverede muskler. Også brystkassen buer opad lægge mindre stress i brystet, skuldre og triceps; mens overbelastning af lænden. Ved at klemme Butt og spænde kernen, er det meget sværere at bue lænden og abs forhindrer brystkassen fra overordnede.

3. SET knivene og HOLD DEM SET

Dette er nøglen til at se mere bryst og ryg udvikling. Dine skuldre skal ikke hviske søde Nothings i øret under push up. I stedet sætte skuldrene tilbage og væk fra øreflipper; tænker grave under armene og flytte dine klinger tilbage mod dine hofter under hele push up bevægelse. Dit bryst vil brænde mere.

4. ophøje fødder med spidse snuder

Push ups kan være et ben øvelse. Hvad ?! Det er sandt. Jeg har været vidne til mange mennesker indlede "op" del af push up fra kugler af deres fødder. Jeg ser dette især i plyometric / klappe push ups. En af de bedste måder at gøre push up mere af en overkrop øvelse er at pege fødderne og hvile dem på toppen af ​​en bold eller i stropperne i en suspension træner. Dette tager væk alle gearing fra den nederste kroppen og også tilføjer en balance komponent til overkroppen, der er udfordrende. Wobble wobble. :)

5. Flyt HANDS længere tilbage mod midten af ​​tyngdekraften

Denne her er den bedste! Gymnaster velsagtens har det højeste niveau af relativ styrke i forhold til andre atleter i sporten i dag. Relative styrke er simpelthen mængden af ​​kraft de kan generere i forhold til deres kropsvægt. Den gymnast push up udføres med hænderne så tæt på hofter som muligt. Det er det almindeligt anvendt som en bro til et andet træk kaldes en planche. Den planche svarer til positionen af ​​en push up, men med begge fødder ophængt frit fra jorden! Jo tættere hænderne er til hofterne ... jo længere kropsvægten forskydes frem og jo hårdere push up bliver. Når det kombineres med ovenstående tip, dette er virkelig udfordrende.
Bevæbnet med disse tips, du er nu klar til den hårde del; faktisk gør dem. Held og lykke!