5 Prævention Myter

5 Prævention Myter
I det 21. århundrede er den gennemsnitlige alder for en kvinde at føde langsomt nærmer 35 år at gøre prævention et særligt vigtigt emne. Der er masser af par der bruger kondomer, kvinder, der tager p-piller, og de, der har IUD. Men der er stadig mange myter om prævention. Lad os gå igennem nogle af dem og afsløre sandheden bag dem.

1. Kvinden kan ikke blive gravide under hendes første gang.

Kvinder kan blive gravide, selv før de har deres første menstruation ægløsning sker cirka 15 dage før menstruation.; baby er normalt undfanget i denne periode (7 dage gennem cyklus). Statistikkerne viser, at 20 procent af teenagere (aldre før 16), som bliver gravide forestille løbet af deres første seksuelle akt, mens over 40 procent af de gravide teenagere (samme aldersgruppe) undfange i de første seks måneder af deres seksuelle liv.

2. Kvinden kan ikke blive gravid, når hun ammer.

Denne myte gælder under visse omstændigheder. "Prævention" finder sted, hvis der er en kombination af følgende karakteristika: ingen menstruation under den tidlige post-graviditet periode, rigelige mælk sekretion, som er den eneste kilde til ernæring for spædbarnet. Ikke desto mindre er den betingelse gælder kun for de første seks måneder efter fødslen.

3. Periodisk kvinder skal stoppe med at tage p-piller, da de er skadelige for sundheden.

"Hvile" fra pillerne, der anvendes til at blive praktiseret på grund af højt indhold af hormoner i dem. Moderne piller har ikke denne mangel. En kvinde vil føle fysisk ubehag, har forsinket menstruationscyklus, og bliver nødt til at henvende sig til andre former for prævention, hvis hun tager "hvile" fra hendes piller. Desuden moderne p-piller lavere appetit, sådan at kvinder, der stopper med at tage dem normalt en tendens til at få en vis vægt. Rådgivningen er enkel - konsultere en gynækolog.

4. P-piller kan udløse kræft udvikling.

Kvinder begyndte at bruge p-piller over fyrre år siden. Talrige undersøgelser benægte forbindelse mellem disse piller og kræft. Det skal bemærkes, at denne type medicin er en af ​​de mest undersøgte stof i verden. Videnskabelige laboratorier med at udvikle nyere, mere effektive og sikrere p-piller, der indeholder færre hormoner.

I modsætning til denne myte, er nogle typer af p-piller anvendes som forebyggende medicin for nogle typer af kræft, såsom æggestokkene og livmoderkræft.

Ifølge oplysninger fremlagt af Hispanic Health Center, når en kvinde tager de piller i den periode på mindst 4 år hun også sænker sine risikoen for at udvikle kræft med 40 procent, og dem, der tager dem i 12 år, sænkes risiko med 40 procent. Den beskyttende effekt bliver sat i 15 år.

5. Lav en liste over din menstruationscyklus, og du vil ikke nødt til at beskytte dig selv på den "sikre" dage.

Nylige undersøgelser har vist, at moderne kvinder har betydelige variationer i deres ægløsning tidsplan. Årsagen ligger i dårlig økologi, stigning i stressede situationer i hverdagen, og svagere immunsystem. Desuden vil jeg minde om, at sæd kan befrugtning i op til syv dage efter frigivelsen. I betragtning af disse kendsgerninger, kan du ikke længere blindt stoler tidsplanen.