5 Olympic Sports du kan gøre del af din træning

Med 2012 London Games starter fredag ​​vil vi se en overflod af dækning af sport både velkendte (basketball og svømning) og ikke (håndbold og ridning dressur). Du kan tage din træning til olympisk kaliber proportioner ved at tilføje nogle effektive på tværs af uddannelse fra dine foretrukne atleternes respektive sportsgrene ved legene i XXX olympiade.

1. Svømning (Freestyle, Breast, Butterfly)

Langt, kunsten at svømning er en af, hvis ikke den, bedste total-body workouts du kan prøve. Ikke alene er det stor som en lav indvirkning øvelse for folk med gigt og ledsmerter, svømning er en stor aerob træning. Du bygger din krops evne til at levere store mængder af ilt til dine muskler og åndedrætsorganerne. Med en bred vifte af slag kan du variere hvilken muskel grupper, du arbejder afhængigt af slagtilfælde.

Svømning er også en fantastisk måde at opbygge muskelmassen. Mens du fange dækningen i år, bemærker kropsformer af svømmere. De er nogle af de mest magre og defineret atleter på hele spil. Dette kan oversætte til din træning så godt.

5 Olympic Sports du kan gøre del af din træning

2. Triathlon (Svøm, Kør, cykel)

Med udgangspunkt i vores første sport, triathlon tilføjer elementer af løb og cykling til mix. Hvorfor er dette godt for din træning? Cross-træning på flere områder er med til at skabe muskel forvirring - processen med ikke at lade dine muskler tilpasse sig din træning - og dermed hjælpe dig se gevinster i muskelmasse og tab i kropsfedt. Triathlon uddannelse kan også bruges til at hjælpe kardiovaskulære og udholdenhed fitness. Dette hjælper med at sænke din hvile puls, som også bidrage til at afhjælpe kardiovaskulære sundhedsrisici. Ved blot at tilføje svømning, cykling, og kører ind i din træning, og parring dem op et par gange om ugen, kan du få maksimalt udbytte af denne awesome begivenhed.

3. Martial Art / Combat sport (Taekwondo, Judo, boksning, Greco Roman / Freestyle Wrestling)

Hvad kan jeg sige om kampenheder begivenheder? Ikke alene er de de begivenheder, jeg ser frem til de fleste, men hele den fysiske / mentale disciplin for kampsport gør dem den mest komplette og virkelig "Olympic" sport. Disse begivenheder kan tilføje flere nye niveauer for at din træning: styrke og udholdenhed, hjerte-kar-udholdenhed og styrke, aerob og anaerob træning, mental disciplin og selvtillid.

Jeg vil opfordre mange af mine klienter til at supplere deres træning med kampsport uddannelse af deres smag. Ikke alene er det bemyndigelse til at vide, hvordan man håndterer dig selv i tider med fare, men kampsport uddannelse er nok den bedste måde at frigøre stress af arbejdsugen. Tro ikke på mig? Strap på nogle handsker og tilbringe noget kvalitetstid med en tung taske.

4. Spor (sprint Events / Interval uddannelse)

Ligesom kampsport begivenheder, spore hændelser er gode måder at opbygge din anaerobe udholdenhed. Disse korte, gentagne muskelbevægelser kan bidrage til at opbygge de hurtige ryk muskelfibre, der hjælper dig med hurtighed, smidighed og hurtighed. Igen track atleter er normalt nogle af de magreste og mest veldefinerede atleter ved legene. Dette kan oversætte til dine egne træningsmål ved at tage en side ud af spore hændelser og supplering sprints og interval løbe ind din træning.

5 Olympic Sports du kan gøre del af din træning

5. Fodbold (Udholdenhedstræning)

Fodbold - eller som vores venner alle andre steder kalder det, fodbold - er uden tvivl den mest populære sport i verden (undskyld, min kollega amerikanerne, det bare er!). Ikke alene er fodbold en fantastisk måde at få nogle rekreative udholdenhedstræning i med andre levende mennesker, de fleste områder har voksne rec ligaer i løbet af året. Igen, som med mange af de begivenheder på denne liste, fodbold atleter er nogle af de mest veldefinerede og magreste i form af kropsmasse. ESPN magasinets "The Body Issue" jævnligt har både mandlige og kvindelige fodbold stjerner. Og hvis du stadig ikke er enig med mig, Google disse to sætninger: David Beckham og Hope Solo.