5 Mest trendy Celebrity træningsrutiner

Uanset vejret og sæsonen, vores berømtheder holder hårdt på det i fitnesscentre for at få deres bods perfekt til den næste røde løber spankulere. Mange af A-listers nedladende visse steder og systemer, som det kan være nyttigt at køre over igen.

5 Mest trendy Celebrity træningsrutiner

  1. Barrys Bootcamp, der ligger i London, er en favorit med Jake Gyllenhaal, Sandra Bullock, og Christina Applegate. Det er en høj intensitet træningscenter hvor sved falder som regn - i henhold til den store Barry selv, mister du noget som 1.000 kalorier. Arbejdet er primært fordelt på løbebånd sprint og vægt træning for hver muskel i kroppen. Der er højt rytmisk musik til at hjælpe dig sammen, og du vil se fint i spejlet i lave lyserøde lys og med svedige instruktører omkring opfordre dig på.
  2. Fysik 57 er stedet, hvor du kan køre på tværs af Demi Moore, Kelly Ripa, Christy Turlington; Zooey Deschanel vil gerne anbefale det til dig. Dens individuelle træk er en ballet-baseret system, der også omfatter Pilates og boot camp ting designet til at forlænge og forme musklerne. Du må ikke tro det, men systemet vil forlade du ømme nogle.
  3. CrossFit er inde for ingen ringere end Jessica Biel og Cameron Diaz, det er en varm blanding af gymnastik, vægtløftning (som er ganske vægtige!), Og cardio. Stedet bygger også et stærkt fællesskab følelse, og deltagerne siger, at det gør tingene ikke kun deres kroppe, men de sind og tillid også. Det tiltrækker meste mænd, hvorfor nogle af damer kan foretrækker det også.
  4. YOGALOSOPHY er en bog skrevet af celebs 'yogalærer Mandy Ingber, der arbejdede sammen med Jennifer Aniston, Kate Beckinsale, og Courtney Cox. Bogen afslører en månedlang program baseret på yoga bevæger sig med cardio og følelsesmæssig tilpasning metoder Ingber anvendes til at bringe berømte filmstjerner i pinkest af tilstand. Endelig bogen tilbyder tre uventede menuer ved LA mesterkokke for alle slags mennesker, kødædende, veggies og veganere.
  5. Tabata, godkendt af Elle Macpherson og Kyra Sedgewick, er en unik, test-bevist fitness træning, der kommer til os fra Japans professor Izumi Tabata. Det er fantastisk for dem, der altid i en fart, for Tabata kræver kun 4 minutter af din tid! Den kombinerer en højintensiv 20 sekunders Bout der gentages 8 gange afbrudt med 10 sekunders hviler. Du kan vælge en hvilken som helst aktivitet, som du bedst kan lide, eller som er bekvemt for dig på det tidspunkt - vandreture, cykling, svømning, eller push-ups og planker, hvis du går til det; bare øve dig selv til det yderste.