5 måder HR kan falde arbejdspladsen Stress

5 måder HR kan falde arbejdspladsen Stress
Det er naturligt for stress at forekomme i enhver arbejdsplads, og i nogle tilfælde stress kan endda øge produktiviteten. Dog kan stress også forårsage en række problemer, herunder negativ indvirkning medarbejdernes sundhed og trivsel, hvilket reducerer produktiviteten, hvilket skaber en negativ arbejdsmiljø og stigende omsætning. Det er vigtigt for HR-medarbejdere til at lede efter måder at reducere ødelæggende stress på arbejdspladsen.

Fem tips til at reducere stress fra HR Office

Der er en række måder HR-afdelingen kan have en væsentlig indflydelse på, hvordan stressende en arbejdsplads er.

  1. Forbedre balance i arbejdslivet - Gennemførelse af programmer designet til at hjælpe medarbejderne med at opnå balance mellem arbejde og fritid kan gå en lang vej mod at reducere arbejdsbetinget stress. Efter alt, kan betydelig og langvarig stress udløses ved at tilbringe så meget tid med fokus på arbejde, det er umuligt at have nogen form for balance i deres personlige liv.
  2. Gennemtving anti-chikane / antimobningspolitikker - Det faktum, at din virksomhed har en anti-chikane eller anti-mobning politik er ikke tilstrækkeligt. Skal tages Disse politikker alvorligt og håndhæves konsekvent. Dette vil eliminere arbejdsmiljø stress udløst af medarbejdere eller ledere, der har en tendens til at gøre eller sige ting, der er - eller komme på tværs som - chikanerende eller mobning.
  3. Sikre passende sikkerhed - Når arbejdsmiljøet er mindre end sikker, det giver kun mening, at stress vil medføre. Sørg for, at din virksomhed har - og følger - passende sikkerhedsforanstaltninger politikker, og at alt udstyr holdes i god stand. Gør det nemt for arbejdstagerne at rapportere sikkerhedsproblemer og straks træffe foranstaltninger til at korrigere eventuelle farer, du bliver opmærksom på.
  4. Gør kloge leje beslutninger - Du kan proaktivt forhindre nogle undgåelige stress på arbejdspladsen ved at screene medarbejdere hensigtsmæssigt at sikre, at de har den rette blanding af dygtighed og personlighed til at lykkes i stillingen og i din organisation. Når du lægger folk i job, der ikke er et godt match for dem, er resultatet stress for disse arbejdstagere, og de andre, der skal arbejde med eller overvåge dem.
  5. Vælg ledere omhyggeligt - under virksomhedens ledere, der micromanage, har urealistiske forventninger til perfektion, eller har autoritære ledelsesstil kan skabe en meget stressende arbejdsplads. Når du træffe beslutninger om, hvem der skal leje eller fremme til lederroller i virksomheden, nøje overveje, om kandidaterne har folk færdigheder og lederskab træk er nødvendige for at fungere effektivt i denne type stilling.

Make a Difference

Mens niveauet for stress medarbejdere erfaring i din virksomhed ikke er fuldt inden for din kontrol, er der ting, du kan gøre for at forebygge undgåelige stress. Disse er blot nogle få af de mange måder HR kan gøre en forskel, når det kommer til stress på arbejdspladsen. Hvilke andre tanker har du? Indtal dine forslag i kommentarfeltet!