5 måder du kan gemme dine ting, mens du kører

Jeg er forholdsvis ny til at køre konsekvent og ud over at have at ombryde mit hoved omkring begrebet fortsat at køre, selv efter jeg keder, jeg har stødt på et andet problem: hvor skal jeg sætte alle mine ting?

Jeg kan ikke bringe min sutteklud af en sportstaske fyldt med nok ekstramateriale til at få mig gennem en uforudset katastrofe med på mine kørsler, men jeg kan ikke overlade alt hjemme enten. Hvad hvis jeg har brug for penge til en forbløffende yard salg finde? Hvad hvis jeg bliver myrdet, og de har brug for ID min krop? Jeg har brug for at fugte! Og tage Instagram fotos, så alle ved jeg arbejder ud! Og få tilbage i til mit hus, da jeg faktisk huske at låse døren!

5 måder du kan gemme dine ting, mens du kører

Viser sig, at mens jeg er ny, ikke alle er, og flere fantastiske sind er allerede kommet op med nogle ret smarte og praktiske måder at stash dine ejendele, mens du Dash.

1. SKJULTE LOMMER

5 måder du kan gemme dine ting, mens du kører

Lynlåslommer i jakker og shorts er naturligvis nyttige, men de har tendens til at være for løs, så din last hopper rundt ubehageligt, som du kører. Plus, under varmere måneder, når du er bare iført shorts og en tank, kan du ikke har nogen lommer at tale om. Mange tøjfirmaer inkluderer mindre skjulte lommer til bare nødvendigheder. Lululemon s Speed ​​shorts, som flatteringly lille, som de stadig formår at skjule tre lommer til snacks, kort, nøgler eller andre små ting, du kan have brug for at bringe med dig. Den anden hud, Moving Comfort kalder deres Urban Gym Capris har en åben top forlomme i linningen stor nok til at holde en smart telefon sikkert, selv mens du kører, uden frygt for det sejler ud og springe over asfalten.

2. SPORTS BRAS

5 måder du kan gemme dine ting, mens du kører

Kvinder har længe vidst hemmeligheden til at lagre fornødenheder som telefoner og penge håndfri ved at placere dem i deres bh'er i stedet for transporterer omkring en pung. Det næste logiske skridt er sports bh'er specielt designet til sikkert bære dine værdsatte besiddelser (sammen med de værdsatte besiddelser de oprindeligt beregnet til at transportere). Objex sports bh'er og Camis har en hemmelig lomme syet på indersiden af ​​brystet for at holde din musikafspiller og andre redskaber i ét praktisk sted, med nem adgang til alt, bør en forfærdelig sang på din spilleliste komme op midt-run. Mens nogle lommer kan hoppe distractingly under kørsler, bh lommer holde indholdet tættere til kroppen, så de siddende. Buddie Bras har to lommer i foran deres bh'er, der kan nemt gemme en telefon, sikkert og forsvarligt, med en hel ekstra lomme til overs. Foret sikrer sved vil ikke infiltrere dine sarte belastninger. Jeg sætter en check i min Buddy Bra, sammen med min smartphone for melodier, og efter en fem mile køre til banken, både gled ud helt tør.

3. Vandflasker

5 måder du kan gemme dine ting, mens du kører

Glem aldrig at fugte eller dine nøgler, igen ved at gemme dem i den samme drikkedunk. Sport + Store vandflasker har en skrue off bund, der kan holde nøgler, kort, små snacks og meget mere.

4. WRIST WALLETS

5 måder du kan gemme dine ting, mens du kører

Hold alt (næsten) i din hule hånd, mens dunkende fortovet med Sprigs Banjees Wrist Wallet. Den Kviste Phone Banjees håndled tegnebog kan holde din mobiltelefon, kontanter, kreditkort og et hus nøgle på én gang. Den forreste hætteklædte lomme er designet til at holde større ting som elektronik, og bagsiden lynlås lomme passer kontanter, kort og nøgler. Et af de mest rummelige produkter til rådighed, det er fantastisk længere forløb, hvor du kan få brug for at bringe backup butikker.

5. HYDRATION BELT

5 måder du kan gemme dine ting, mens du kører

Hvis funktionen er mere af dit fokus, at mode, kan du bære en hydrering bælte. (Kom nu, de er ikke den mest stilfulde ting i verden.) Vandflasker? Check. Lommer? Check. Fanny pack flashbacks? Kære, herre. Hydration bælter, ligesom hævn fra Fuelbelt, ikke kun bære flere godbidder end du kan forestille dig, de sidder stadig lige omkring din talje, så du ikke behøver at bryde skridtlængde at swig noget vand, Grib nogle brændstof, eller tjekke din Facebook.

Hvis jeg kan bringe alt, hvad jeg har brug for en tur til købmanden, til banken, for at møde en ven til frokost eller at komme på arbejde nemt inde i mit kører tøj, hvorfor ikke køre i stedet for drev? Mens min gym gear normalt vælges ud fra, hvad der gør mig til at se det bedste under barske, fluorescerende gym lys, når det kommer til løbetøj, funktion er topprioritet. Det er ikke til at sige, jeg ikke stadig ser godt ud i den; Jeg vil bare kredit, til alle de ekstra ærinde miles jeg har kørt.