5 måder at vinke farvel til slasket våben

Slasket våben påvirker mange mennesker. Det er svært at korrekt styrke alle muskler grupper i armen, og typisk tabe alene fjerner ikke slasket arme. Du skal kombinere en cardio rutine med en styrketræning rutine at få de tonet arme, du ønsker. Her er fem øvelser til at hjælpe.

1. Dumbbell Curls

Dumbbell curl er en af ​​de mest populære gratis-vægt øvelser, fordi det kræver, at armen til at gå igennem en hel vifte af bevægelser. Det betyder, at du udfordrer dine muskler mere, end hvis du boede i et plan. Til at begynde denne øvelse, alt hvad du behøver er to håndvægte. Stå med armene hængende ned din side med en håndvægt i hver hånd. Har palmer står kroppen. Som du ånder ud, bøje din albue og bringe den ene arm op, indtil den er parallel med gulvet. Langsomt lavere ned til startpositionen og gentag med den anden arm.

2. Tricep Press-Down

For at hjælpe tone dine arme, du har brug for at styrke din triceps, som ligger langs ryggen og siden af ​​din overarm. Til denne øvelse skal du bruge et kabel maskine med en Y-reb vedhæftet fil. Begynd med at stå højt og vender maskinen. Tag fat i enderne af rebet i hver hånd. Vil du ønsker at bruge en overhånd greb. Sørg for at holde dine albuer og overkrop presses tæt til din krop. Som du ånder ud, skal du trykke på rebet ned samtidig sikre dine albuer holde kontakt med din krop. Inhale og langsomt tilbage til udgangspositionen.

3. Barbell Curls med Wide Grip

Barbell krøller med et bredt greb betragtes som en top øvelse for at arbejde biceps. Dette er anderledes end motion # 1, fordi den fokuserer mere opmærksomhed på den indre del af bicep. For at udføre barbell krøller, stå med fødderne hofte bredde fra hinanden, mens fatte en vægtstang. Brug en bred, lumsk greb. Som du ånder ud, krølle barbell op mod dine skuldre. Langsomt vender tilbage til udgangspositionen. Sørg for at holde dit håndled stationært under denne øvelse.

4. French Press

Den franske presse er en forholdsvis nem tricep øvelse, der kun kræver et sæt håndvægte. Begynd ved at lægge på ryggen på en bænk med en håndvægt i hver hånd. Hold dine arme over brystet med håndfladerne mod hinanden. De håndvægte skal næsten røre hinanden. Som du holde dine skuldre stationær, langsomt lade din albuer bøje. Sænk håndvægte baglæns ned siderne af hovedet. Forlæng håndvægtene tilbage til udgangsposition.

5. Diamond Pushups

Denne øvelse virker flere muskler i hele dine arme, hjælpe med at fjerne disse slasket muskler. Begynd med at ligge med forsiden nedad på gulvet i pushup position med håndfladerne vender nedad og fingre peger lige frem. Vil du ønsker håndfladerne direkte under dit brystben. Placer håndfladerne så dine pointer fingre og tommelfingre rører, hvilket skaber en diamant form. Med fødderne forlænget ved hip-bredde bag dig, rette dine albuer og hæve hele din krop ind i en pushup. Langsomt lavere tilbage til gulvet.