5 måder at varme op din vinter bryllup

5 måder at varme op din vinter bryllup
Baby, det er koldt udenfor, men det kan være så varmt som nogensinde inde i dit bryllup! Hvis du skal giftes i løbet af de wintery måneder, hage nogle af disse ideer til at holde dig og dine gæster varm.

Hot Chocolate Bar

Har restauratøren tjene nogle gourmet varm chokolade med fixins «. Medtag pebermynte sticks (at røre) og mini skumfiduser (for en sød treat). Tilføj en sød kridttavle tegn, som siger noget nuttede lignende, "Baby det er koldt udenfor, så varme op her."

Stearinlys og lanterner

Fyld rummet med lit candles.They tilføje stemning og en varm glød. Brug orkan lamper til at indeholde flammerne. Du kan også bruge olie lanterner. Hvis rummet, hvor din modtagelse (eller ceremoni) bliver holdt har en pejs, tænde bål. Hvis du ikke ønsker at tænde bål, fylde pejs med tændte stearinlys i stedet. Du kan endda leje en faux pejs til at afgive en varm følelse og glød for aftenen.

S'more favoriserer

Hvad er varmere eller mere lækker end s'mores? Sandsynligvis ingenting. Saml ingredienserne til s'mores og pakke dem ind i mini favoriserer. Placer to skumfiduser på toppen af ​​en graham cracker (revne i halve og stable to halvdele oven på hinanden). Tilføj et afsnit eller to af en chokolade bar og wrap i cellofan. Bind med bast eller et bånd, der matcher dit bryllup farver og tilføje en personlig gave tag med dine navne og bryllup dato.

Sjal

Køb dig selv et sjal til at bære over din brudekjole. Du kan også vælge en kunstskind, kort jakke. Selvom det er koldt i wintery elementer, vil du være sprød og varm, når du flytter fra ceremonien til modtagelse og fra modtagelse til bryllupsrejse.

Pine Cone Indehavere

Brug mini grankogler som plads kortholdere. Skub bordkort i krogene af pine kegle at holde det på plads. Indstil kogler på bordkort tabellen (i ABC rækkefølge) eller sætte en på hver kuvert for gæster at finde deres pladser.

Varmt og hyggeligt bryllup

Selvom vintermånederne bringe koldt og wintery elementer, kan dit bryllup være varmt og hyggeligt. Brug disse ideer, eller bruge dem som inspiration til dine egne måder at varme op din vinter bryllup.