5 måder at undgå høje-Fructose Corn Syrup

Hvis du spiser nogen forarbejdede fødevarer, har du sandsynligvis spiser for meget højfructosemajssirup. Men problemet er, at i nutidens kultur, er næsten alt, hvad du spiser behandles. De fleste af fødevarer, der sælges på ethvert supermarked behandles ved et anlæg, inden de sendes ud. Det betyder, at du sandsynligvis har for meget højfructosemajssirup i din kost og højfructosemajssirup kan føre til fedme, forhøjet blodtryk, koronar sygdom og endda diabetes. På grund af dette, er det en god ide for dig at begrænse til mængden af ​​høj fructose corn syrup, som du indtager hver dag. High fructose corn syrup er svært for kroppen at fordøje. Prøv disse metoder til at undgå højfructosemajssirup i fremtiden.

1. Spis mere organisk Foods

Fordi næsten alle forarbejdede fødevarer har et højt niveau af høj fruktose majssirup i dem, er det nok en god ide for dig at holde sig væk fra dem så meget som muligt. Prøv i stedet at spise flere økologiske fødevarer. Økologiske fødevarer har naturligt sukker i dem, og det menneskelige legeme kan fordøje naturligt sukker lettere end højfructosemajssirup. Økologiske fødevarer normalt koste lidt mere end forarbejdede fødevarer, men du kan være sikker på, at du får en meget sundere måltid, når du spiser økologisk.

2. Spis mindre Fast Food

Fastfood er bogstaveligt talt fyldt med høj fructose corn sirup. Så mens det kan være fristende at trække i for en hurtig burger, bør du undgå at spise fastfood regelmæssigt for at begrænse dit højfructosemajssirup indtagelse.

3. Spis mere frugt og grønt

Naturligvis, majssirup med højt fructoseindhold er ikke en naturlig kilde til sukker. Så når du spiser noget, der er bogstaveligt talt vokset lige ud af jorden, kan du være sikker på du ikke får nogen højfructosemajssirup i din kost. Derudover de fleste frugter og grøntsager indeholder naturligt sukker, så du stadig får den energi, sukker giver uden alle de skadelige bivirkninger.

4. Undgå at drikke Soda

Hvis du er som de fleste amerikanere, har du sandsynligvis voksede op at drikke sodavand. Nogle mennesker drikker mere end man kan en dag. Dette kan være utrolig dårligt for dit helbred, fordi sodavand er fyldt med høj fructose corn sirup. Tilgængeligheden af ​​sodavand i løbet af de seneste årtier har bestemt været skyld i spidsen i diabetes og fedme i hele landet.

5. Læs mere ernæringsmæssige etiketter

Det er næsten umuligt for dig at undgå at spise alle forarbejdede fødevarer. Og det er okay. Du skal blot være opmærksom på de fødevarer, der indeholder højfructosemajssirup. Prøv at begrænse, hvor ofte du spiser dem. Visse typer af brød indeholder højfructosemajssirup, så prøv og vælge en, der ikke gør. Seltzer vand kulsyre ligesom sodavand, men indeholder ikke den høje grad af høj fructose majssirup, så prøv at erstatte det.

Generelt læs mere ernæringsmæssige etiketter for at finde ud af hvor meget højfructosemajssirup er indeholdt i mange af de fødevarer, du spiser. Så, se om du kan erstatte bedre fødevarer for at begrænse mængden af ​​højfructosemajssirup som du indtager.