5 måder at tilføje spiselig tang til din kost

Hvis du leder efter måder at tilføje spiselig tang til din kost, er du kommet til det rette sted. Tang er fuld af antioxidanter, fibre, vitaminer og mineraler.

Vore oceaner og have er fuld af forskellige typer af tang. Til at begynde at indarbejde tang i din kost, er det nødvendigt at gøre dig bekendt med nogle af de mest almindelige sorter. Nori, en almindelig ingrediens i japanske køkken, er den højeste i proteinindhold og kan serveres på flere måder, herunder tørret og stegt. Dulse, en rød alger, almindeligvis spises i lande med en kold nordlige kystlinje, som Canada og Irland. Kelps omfatter Wakame, Kombu og Arame og findes i Stillehavsområdet madlavning. Sea Salat er en grøn salat-lignende sort, har en stærk "oceany" smag. Alle typer af spiselig tang kan indarbejdes i hverdagen for at tilføje nye smag til din kost.

1. Sushi for skaldyr elskere og Haters

Hvis du elsker skaldyr og allerede nyder sushi, så dette tip er en nem en til at optage. Tilpassede sushi ruller for vegetarer og dem, der ikke kan lide fisk og skaldyr kan nemt gøres derhjemme. Brug et ark af tørret Nori at skabe ruller, der vil behage alle smagsløg. For noget nyt, bygge selv en grill kylling roll ved at dække et ark tang med ris. Derefter blandes sammen bidder af kogt kylling og barbecue sauce. Spred en linje af kylling blandingen på ris. Fastsætte en linje af sauterede løg og grøn peber. Rul tangen for at skabe et langt rør, forsegling enderne af overlappende dem og trykke sammen med en smule vand med. Skær i 1 "stykker.

2. Tang salat

Tang salat er både let at lave og tilbyder et godt alternativ til den klassiske western-stil salat. Hak forskellige typer tang, såsom Wakame og søsalat. Bland med tynde skiver agurker og grønne løg. Bland en hjemmelavet dressing af ris-vineddike, ingefær pasta, sesamolie og et strejf af sojasovs. Toss Tang salat i en generøs mængde dressing og spise som en side parabol.

3. skaldyr

Der er ingen grund til, at hver tang skål skal have en asiatisk indflydelse. Næste gang du madlavning op en dampende gryde med suppe, tilsæt tang til mix at give det nogle ekstra tekstur. Da tang kommer fra vandet, vil det ikke nedbryde den måde, andre greens måske. Tilføj hakket tang til noodle supper og Fisk og skaldyr som Cioppino eller bouillabaisse. Du kan endda drys tørret tang tråde på toppen af ​​en frisk hældte skål med clam saftige.

4. Morgenmad

Tang er ikke begrænset til blot middagsretter. Tilføj hakkede Nori eller andre sorter til dine æg til at tilføje en ny pop af smag. Prøv en asiatisk-inspireret omelet med sauterede shitaake svampe, tang, bambusskud og afskallede sojabønner.

5. Tang Snacks

Tang kan være stegt og bagt til at skabe sprøde snacks, der ligner kartoffelchips, men med færre kalorier og meget mere fiber. Overveje at gøre din egen tang chips eller købe dem hos din lokale koreanske marked eller på internettet.