5 måder at opgradere din ernæringsplan

1. Spis dine kalorier og drikke vand. En del af årsagen til at vi ser stigninger i fedme er, at vi drikker mere af vores kalorier. Vi har flere kaffe med et skud af smag, fløde og sukker. Vi tøffer sportsdrikke, når vi havenÂ't brudt en sved. Vi har erstattet spise frugt og grønt med at drikke cocktails. Og endelig har vi konverteret vores combo på drive-thru at have nok drink til at vare hele weekenden.

2. De færre ben jo bedre. Når du vælger en proteinkilde vi ønsker at vælge fisk og skaldyr, før kylling og kalkun, efterfulgt af oksekød og svinekød. Efter denne ordre resulterer i mindre mættet fedt og mere essentielle fedtsyrer.

3. Vælg valnødder eller mandler end jordnødder. Mere af fedtstoffer, vi ønsker. Mindre af dem vi brug ikke. Og nej, brug ikke chokolade dækket mandler tæller. Det samme gælder for spændene (dvs. Butters) samt.

4. Brug salsa i stedet for mayonnaise eller ketchup. Pass på de ekstra kalorier, fedt og sukker af de to sidstnævnte krydderier og vælge den lycopen fra tomater og anti-inflammatoriske fordele af peber.

5. Brug en underkop og en lille kop i stedet for en plade og et stort glas. De fleste af os brug ikke vejer vores mad og tælle vores kalorier. Samtidig mange af os spiser baseret på portionsstørrelse. Med dette in mente overveje at bruge mindre retter til at styre vores kalorier og sætte os op for vægttab.

Alle de bedste,

Chris.
www.okanaganpeakperformance.com
250.212.2972