5 måder at intensivere dit Sit up rutine

Hvis du er på udkig efter måder at intensivere din sidde op rutine, prøv at justere hastigheden på dine maveøvelser, øge antallet af gentagelser og diversificere dine bevægelser. Du kan også drage fordel af at bruge en timer, håndvægte og / eller en pulsmåler.

1. Gør flere gentagelser

For at få mere ud af dine sidde ups, gøre flere gentagelser. Hvis du laver crunches regelmæssigt, udfordre dig selv ved at tilføje et par ekstra reps i hvert træningspas. Hvis du laver 20, mål for 25. Hvis 50 gentagelser er nemt for dig, intensivere din træning ved at gøre 60 næste gang.

2. Tilsæt Twists til din Sit Ups

Hvis du er vant til at gøre lige crunches, kan du tilføje drejninger, der arbejder siderne af din torso. Med armene bag hovedet, nå din højre albue mod venstre knæ. Sørg da den nåede at din højre skulder kommer helt ud af gulvet. Gentag på den anden side.

3. Langsommere Sit Ups at opbygge styrke

Langsommere sidde ups er faktisk sværere at gøre, fordi du ikke har den dynamik skubber dig fremad. For at gøre en langsom sidde op, starte med at sidde på gulvet med ryggen oprejst og dine knæ bøjet. Dine fødder vil være fladt på gulvet, og du vil holde dem der hele tiden. Kryds dine arme på tværs af brystet. Nu langsomt sænke din torso til gulvet. Din ryg vil røre gulvet og dit mål er at undgå at hvile dit hoved på gulvet, som du sænker din krop. Så snart dine skuldre rører gulvet, trække din torso op igen, og mod dine knæ. Dette er en meget langsom bevægelse, og det vil blive lettere jo mere du medtage den i din daglige træning rutine.

4. Skærpelse din sidde Ups Brug Hand Vægte

Når du er vant til den langsomme sidde op, kan du intensivere den yderligere ved at tilføje en flad hånd vægt til din træning. Start med en lille mængde af vægt og gradvist øge den. Du vil holde vægten bag hovedet med begge hænder og langsomt løfte din overkrop ud af gulvet, holde fødderne fladt på gulvet så meget som muligt. Dette er en mere intens sidde op, så sørg for, at du har styr på den langsomme sidde op, før du tilføjer håndvægte.

5. Gør brug af elektroniske enheder

For at pumpe op intensiteten af ​​hurtige sidde ups, skal du bruge en timer til at øge antallet af sidde ups du gør fra dag til dag. Indstil en timer til 60 sekunder og tælle antallet af sidde ups, du kan gøre i denne tid. Gør det dit mål at øge din hastighed med hver træning. Du kan gøre 25 sidde ups i én træning og skyde i 30 næste gang.

Du kan også bære en pulsmåler på dit håndled, mens du gør sidde ups for at sikre, at du arbejder ud på dit mål hjertefrekvens. Dette er en god måde at sikre, at du brænder fedt samtidig styrke din mave.