5 måder at holde ud pounds i weekenden

Ahh, har en lang uge kommet og gået, og dit arbejde er gjort. Det er tid til at sparke tilbage og slappe af på en måde, som kun er mulig på weekender! Der er ikke noget for dig at bekymre sig om indtil søndag aften, så du kan tage det roligt og nyde dig selv.

Hold dine heste, der! Før du kommer for meget ind i "ånden i weekenden," et øjeblik på at tænke over, hvordan dine aktiviteter i denne weekend vil påvirke din kondition. Du har arbejdet hårdt hele ugen, så du skal ikke lade dig glide op nu. Vægttabet på weekender er muligt, men det kommer til at tage lidt af disciplin fra din side ...

5 måder at holde ud pounds i weekenden

1. Party Time!

Millioner af mennesker ramt klubberne hver weekend, for at få nogle drikke og dans gjort med stil. Nå, dans er stor øvelse, men drikke er bestemt ikke det klogeste valg for Dieters og vægttab håbefulde. Drinking ikke kun øger dit kalorieindtag for dagen, det gør det mere sandsynligt, at du vil dykke ned i skålen med jordnødder eller pretzels en tredje og fjerde gang.

Hvis du vil feste, have det sjovt og komme ud på dansegulvet så meget som du kan! Du vil arbejde op en god sved, og du vil tjene den anden øl eller cocktail. Stick med de lysere drikkevarer, og helt sikkert holde sig væk fra snacks.

2. Hvad skal man gøre, hvad gør ...?

Ikke sikker på hvad weekend aktiviteter, du ønsker at nyde? Nå, før du sætter dig ned og bryde ud Xbox, hvorfor ikke tænke på noget at gøre uden for huset? Din have kan have brug for nogle lugning gjort, eller plænen skal muligvis slås. Måske er der et løb omkring din by, eller den lokale park er et sted at gå til en nice løb.

Uanset hvad du gør i denne weekend, hvorfor så ikke smide nogle aktive sjov? Gå til parken for en pickup spil basketball eller fodbold, eller invitere dine venner på for et spil i din baghave. Tag en lang gåtur eller vandretur, eller gå på opdagelse i skoven. Du behøver ikke at gøre din kedelige træning i weekenden, men sørg for, at du får din motion gøres på en sjov måde.

3. Lad os gå til indkøbscenter!

Mall er meget muligvis det værste sted for Dieters. Der er alle de lækre mad prøver til rådighed for dig at prøve, og atmosfæren er designet til at gøre dig sulten - især efter timers shopping.

Mit råd til dig: aldrig handle på tom mave. Sørg for at du har spist før du hit mall, og forlade før du bliver sulten. Brug mere tid gå rundt i storcenteret (brænde kalorier) end ildelugtende de lækre dufte af Cinnabon eller Sees Candies, og du kan endda pakke en gå-rundt snack (en sund én), hvis du har brug for noget at spise.

4. Det er Rengøring Time!

Dit hus kan have brug for en god rengøring, og hvilken bedre måde er der at tabe end ved at gøre dine pligter? Du kan brænde hundredvis af kalorier bare ved at gøre simple ting som at feje, tørre, og tage ud papirkurven, og du vil få endnu mere motion, hvis du gør nogle dybe rengøring. Du kan gøre et punkt for at gøre en dyb rengøring job pr weekend, og det vil både forlade dit hus rent og hjælpe dig med at forbrænde nogle af denne lækre weekend brunch.

5. Vær på vagt over specielle godbidder

Brunch er lækker, men det er en potentielt farlig måltid for Dieters. Den er fyldt med alkohol (pokkers velsmagende mimoser), og det er som regel højere i kalorier end en let morgenmad. Hvis du kommer ud til brunch, så prøv at ramme op et sted, der gør lys, lavt kalorieindhold fødevarer.

Vær forsigtig, når du gør noget specielt i weekenden. Uanset om det er en piger nat ud, en fødselsdagsfest (fyldt med kage og is), eller bare Superbowl søndag, er der altid en risiko for at overdrive det.

Det kan lyde forfærdeligt at skulle se dig selv i weekenden, men du ville blive overrasket over, hvor lidt det tager for din weekend for at ødelægge alt det hårde arbejde du lægger i løbet af ugen!

5 måder at holde ud pounds i weekenden

SKAL du ryger ALKOHOL at tabe sig?