5 måder at forebygge vægtøgning Når du ikke kan gøre dine egne fødevarer

Sund og rask, kan være svært, når du har begrænsede ressourcer. College studerende, for eksempel, typisk bor i sovesale med kun små køleskabe og ingen adgang til komfurer eller andre køkkenmaskiner. Hyppige forretningsrejsende skal også stole på pre-made ofte fyldt med salt, fedt og andre konserveringsmidler restaurant fødevarer. Forsøger at finde et godt måltid med friske frugter og grøntsager kan være en vanskelig opgave uden den nødvendige støtte. Men der er mange måder at holde sig sund og forebygge vægtøgning, selv når du ikke er i stand til at forberede dine egne fødevarer.

5 måder at forebygge vægtøgning Når du ikke kan gøre dine egne fødevarer
Øvelse

At deltage i regelmæssig fysisk aktivitet er en logisk og indlysende måde at tabe sig. Disse dage, kan en gym medlemskab være for dyrt eller for langt fra hvor du bor. Prøv i stedet at gå i mindst 30 minutter om dagen. Dette kunne omfatte walking til og fra din bil på en parkeringsplads, gør omgange rundt i parken eller campus, eller vindue shopping på et indkøbscenter. Hvis din sikkerhed er et problem, kan du også holde din træning indendørs ved at køre op og ned ad trappen, laver sit-ups, jogging på plads, eller hoppe reb. For vægtløftning, så prøv med konserves eller pakker af tørrede bønner i stedet for håndvægte.

Må ikke springe måltider

En af de største myter til vægttab er at springe måltider er den bedste løsning. På overfladen er det fornuftigt: spise mindre betyder færre kalorier, hvilket fører til vægttab. , Hvad der faktisk sker, er, at kroppens stofskifte bremser i et forsøg på at spare energi og dermed lagre fedt. Som et resultat, når du spiser, maden nedbrydes meget langsommere. Denne fødevare er også lagret som energi eller fedt, hvilket betyder, at selv når du træner, din krop ikke forbrænde fedt.

Et andet problem med at springe måltider er, at siden din krop er så sulten, du ender overspisning under måltider, som du tillader dig selv. Derfor anbefales det, at du spiser hvert par timer, omkring 5-6 små måltider om dagen. For eksempel har nogle æg til morgenmad, og har en lille stykke frugt et par timer senere. Forbruge en lille frokost, såsom en sandwich, og snack på kiks og ost i de sene eftermiddagstimer. Nøglen er at omfatte protein og kulhydrat ved hvert måltid. Nødder, tørret frugt, ost, saltede kiks og jordnøddesmør alle gøre nærende mættende snacks.

Undgå eller begrænse stress

Stress er en hyppig årsag til vægtforøgelse, fordi det kan føre til springes måltider, øge i fastfood forbrug lidt motion, og ingen søvn. Den bedste måde at bekæmpe stress er at tage hyppige pauser på arbejdet eller skolen. Stop at tale med en kollega i et par minutter, eller tage en kort gåtur under dit frokostpause. Nogle gange hjælper det at stå op og strække og lukke øjnene i et par minutter. Nogle mennesker finder det nyttigt at prioritere og liste ting, der skal gøres med det samme. Lyt til musik, der kan hjælpe med at lette dine bekymringer. Vigtigst er det, være opmærksom på tegn din krop kan give dig mulighed for at angive, at det er tid til en psykisk eller fysisk pause. Et par minutters hvile kan gå en lang vej.

5 måder at forebygge vægtøgning Når du ikke kan gøre dine egne fødevarer
C Hoose de rigtige fødevarer

Hektiske tidsplaner kan føre til at spise ude oftere eller optagning take-out. De fleste spisesale og restauranter har emner fyldt med fedt og salt, men du kan lære at vælge sundere mulighed vil hjælpe med at kontrollere din vægt.

  • En salat er altid en god mulighed, men vær forsigtig med toppings som ost, dressing og croutoner, som alle kan tilføje mange gram fedt og flere hundrede ekstra kalorier til dit måltid.
  • Kig efter ordene "grillet" eller "bagt", som disse fødevarer vil være lavere i fedt i forhold til stegte fødevarer.
  • Da de fleste dele på en restaurant er op til det dobbelte af den anbefalede betjener beløb, klippe dit måltid i halvdelen i starten af ​​måltidet. Bed om en to-go boksen og sætte den resterende del væk, så du ikke bliver fristet til at spise det. Ud over at spare kalorier, har du en anden måltid til at nyde på et senere tidspunkt!

Ophold hydreret

Endelig en nem måde at holde dig sund, er at drikke masser af vand. Carry filtreret vand med dig i din taske eller gemme en genpåfyldelig flaske på arbejde eller skole. Hvis du forsøger at tabe sig, drikke en kop vand før og efter hvert måltid vil hjælpe med at forhindre dig i at spise for meget. Hvis du motionerer og sveder meget, er det meget vigtigt at re-hydrat. Te og juice er andre muligheder, hvis du har brug for nogle mere variation - bare huske, at saft stadig har kalorier og sukker, og kan nemt forårsage vægtstigning, hvis du drikker en masse. Prøv at begrænse sodavand eller kaffe indtag til et par gange om ugen.

Alt i alt kan minimere vægtøgning være en vanskelig opgave uden de rette ressourcer eller budget. Dog kan lave små og enkle ændringer hjælpe dig leve et sundere livsstil.