5 måder at finde ud af din ryg muskler

Der er en bred vifte af store og små rygmuskler i kroppen, men det mest arbejdet er trapezius, latissimus dorsi og rhomboids. Holde disse muskler fleksible og i form, er afgørende for væske, smerte-fri bevægelse. Nedenfor er nogle workout forslag til, hvordan du holder din ryg muskler stærke og i optimal stand. Det er bedst at henvende sig til en back træning med at trække øvelser en dag og skubbe andre. På denne måde musklerne vil have tid nok til at komme sig og reparere. Arbejder ud dette område skal ske med forsigtighed. Hvis du har nogen alvorlige kronisk eller akut gamle numre, enten skelet eller muskuløse, bør et træningsprogram drøftes med din læge på forhånd.

1. Lat Row Trækker

Den latissimus dorsi er den store rygmuskel gruppe, der er placeret under armene. De er som en muskuløs sæt vinger og er benævnt "lats." Lat række trækker er færdig ved at bøje fremad 90 grader i taljen. Lidt bøje knæene. Grib enten en enkelt bar eller håndvægte med dit valg af vægt og trække op mod brystet. Bring dine albuer så langt tilbage som de kan gå, og holder din hals og overkrop lige. Hvis du bruger en bar, røre ved det til brystet er okay. Hvis du bruger håndvægte, kan du forbedre liften ved at dreje indad, mens du løfter og derefter vride tilbage til den måde, du startede på vej ned. Lad ikke nogen vægt røre jorden i løbet af denne øvelse.

2. Lavere Tilbage Fluer

Lig på maven. Sæt håndfladerne over ørene og løft brystet så højt som det kan gå bøjning på nederste del af ryggen. For at intensivere denne øvelse, løft benene på samme tid og udvide dine arme, som om du flyver.

3. Tri-Trap Push

Vælg en håndvægt med en udfordrende vægt. Bøj albuerne og hold håndvægt med begge hænder i den ene ende på bagsiden af ​​dit hoved. Lad den anden ende hænger. Skub dumbbell op over hovedet, åbner armene i en fuld forlængelse. Falde tilbage til den første position og gentag. Dette vil arbejde din triceps og trapezius (øvre ryg) muskler.

4. armbøjninger

Det er en af ​​de hårdeste og mest succesfulde øvre ryg øvelser. Snup en hage op bar med håndfladerne vender fremad eller opad. Når du trækker dig op, krydse dine fødder over hinanden for at forhindre svinge. Dette vil arbejde rhomboids og lats. Forbedre dine armbøjninger ved at holde din position i toppen, og derefter slippe langsomt ned, før at trække op igen.

5. push ups

Push ups kan betragtes som en kiste øvelse, men Back muskelgrupper arbejdet, når du laver dem. Start med dine hænder skulder bredde fra hinanden med benene udvidet og dine knæ låste. Sørg for ikke at arch din ryg, og bringe dit bryst ned inden for en tomme eller to af gulvet. Forbedre dine push ups ved at sætte vægte på ryggen eller have nogen skabe modstand, som du stige. Du kan også eksperimentere ved at flytte dine hænder tættere sammen eller længere fra hinanden.