5 Lavt kalorieindhold frokost ideer til Bring til kontoret

Det kan ikke være nemt for dig at finde en restaurant, der serverer en lav frokost kalorieindhold i nærheden af ​​dit kontor. Nogle restauranter har lavt kalorieindhold retter på deres menuer, men de valg, de tilbyder, er ofte begrænset. Hvis du vil have liflig og nærende mad til frokost, kan du medbringe en af ​​disse kalorielette måltider til dit kontor.

1) Sidesten Wraps

Hvis du har rester fra den foregående nat middag, kan du gøre dem til kalorieindhold wraps lave, der kan bekvemt bragt til kontoret. For eksempel kan du bruge sidesten grillet kylling og dampet grøntsager som fyld til wraps. Brug hele hvede sandwich eller tortilla wraps og tilføj aromaer, såsom fedtfattig ost, sennep og grøntsager. Fyldet kan være ethvert kød eller grøntsager, så længe det er lavt i kalorier.

2) røre stegt Dishes

En fordel ved at forberede røre stegt retter er, at du kan bruge en bred vifte af ingredienser til at forbedre sundheden værdien af ​​din lave frokost kalorieindhold. Den bedste ting at gøre, er at bruge magert kød og friske grøntsager som ingredienser. Nogle af de grøntsager, der er egnede til røre stegning omfatter løg, peberfrugter, svampe, selleri, gulerødder, asparges og sukker snap ærter. For praktisk forberedelse, kan du købe nogle af de frosne røre FRJ grøntsager, der er tilgængelige i supermarkeder. Du behøver ikke en wok til at forberede røre FRJ retter. Bare svits ingredienserne i en stor stegepande med raps eller olivenolie, og top dem med en nærende røre FRJ sauce. Derefter serveres med brune ris eller andre former for sunde kerner.

3) Pasta

Pasta er en anden glimrende lavt kalorieindhold frokost, du kan bringe til dit kontor. Både varme og kolde pasta kan gøre en liflig måltid, og de kan fremstilles med mange forskellige ingredienser. Du kan lave din pasta mere flavorful ved at tilføje lavt sukkerindhold marinara sauce eller olivenolie, og top det med kylling, grøntsager, bønner og andre ingredienser.

4) ost, kød og frugt

En ost, kød og frugt plade er let at tilberede og nem at forbruge på kontoret. Dette måltid behøver ikke genopvarmning, og det er en perfekt mulighed, hvis du ikke har tid til at spise udenfor under frokost tid. Alt du skal gøre er at pakke bidder af fedtfattig ost, magert kød, såsom kylling eller kalkun, nødder og frugter, såsom pære og æbler, i separate beholdere, og bringe dem til din arbejdsplads.

5) Salater

Salater har stor næringsværdi, men de er ofte usmageligt og intetsigende. Men du kan bruge nogle enkle ingredienser til at gøre din sammenblandede mere spændende. Ristede grøntsager, pickles og krydderier kan slå en kedelig salat til en velsmagende måltid. Du kan stege en tomat eller gulerod med en lille mængde af olivenolie og tilsæt salt og peber til at gøre din salat mere flavorful. Hvis du vil have en krydret frokost, kan du prøve en stegt kylling salat med et strejf af Tabasco sauce eller syltede jalapeno peber. For en mere påfyldning måltid, tilføje sidesten kød fra din tidligere nats middag til din salat.