5 Lav Impact Fitness Øvelser

Lav effekt fitness dybest set refererer til at udøve programmer, der hjælper dig med at forbedre din styrke, udholdenhed, fleksibilitet og smidighed uden at forårsage stress til dine led. High-impact øvelser som løb eller jogging, vægtløftning eller hoppe reb er alle gavnlige men kan vise sig at være en udfordring for folk, der er gravide, aldrende eller lider af kroniske smerter og andre medicinske tilstande. Her er nogle lav indvirkning fitness øvelser, som du kan vælge fra, hvis du er på udkig efter en god træning uden stammen.

1. Gåture

Måske ingen motion kan være enklere eller lettere end at gå. For at nyde nogle kulisser og noget frisk luft, gør din walking i en nærliggende park eller et sikkert område udendørs. Du kan også gøre nogle walking indendørs, hvis du har et løbebånd. Før du starter på en walking program, er det også vigtigt, at du bære et par tykke såler sportssko til beskyttelse og støtte. Hvis du aldrig har deltaget i en walking program før, så glem ikke at varme op og starte langsomt. Når du får hænge af denne øvelse, kan du gradvist øge din hastighed til så meget som 10.000 trin for hver dag. For at få mest udbytte af at gå, eksperter anbefaler også afhente tempoet da gå hurtigere gør din træning mere intens. Prøv at tilføje andre udfordringer for dit program, såsom at gå op ad en stejl bakke, så du kan brænde flere kalorier.

2. Pilates og Yoga

Strækker øvelser som pilates og yoga er også populære lav indvirkning træningsprogrammer. Den blide og langsomme bevægelser, at disse regimer kræver tillade dig at øge din fleksibilitet og styrke uden at sætte meget stress på dine led. Disse øvelser også styrke dine muskler og øge indre cirkulation. Pilates især hjælper dig med at udvikle styrke i visse områder i kroppen som f.eks maven, ryggen og andre centrale muskler. Yoga, på den anden side, forbedrer balancen. Bortset fra at være gode lav indvirkning fitness træning, kan Pilates og yoga hjælpe dig med at opnå afslapning og mental fred.

3. Vand aerobic

Vand aerobic er en anden populær effekt motion lav, at mange mennesker nyder. Vand aerobic programmer og klasser er ofte følgeskab af gravide kvinder og personer, der er overvægtige eller lider af en skade. Da øvelserne udføres i vandet, bevægelserne er næsten smertefri og forårsager ingen belastning på leddene. For at øge fordelene ved vandaerobic, er andre typer udstyr ofte tilsat f.eks kickboards, vægte og pool nudler.

4. Svømning

Svømning er en forfriskende øvelse, der også betragtes som en lav indvirkning træning. Svømning er særligt velegnet til overvægtige mennesker, der oplever ledsmerter, når du laver en høj effekt øvelser. Svømning hjælper dig også med at brænde masser af kalorier, så det kan hjælpe dig med at tabe over tid. Hvis du ikke er en sædvanlige svømmer, kan du ønsker at starte med svømning i femten minutter om dagen før gradvist øge din hastighed.

5. skridt aerobic

Step aerobics er en type af aerobic, der involverer anvendelsen af ​​en forhøjet platform for at træde på under koreograferet øvelse. Hvis du foretrækker at træne med en gruppe, kan du tilmelde dig step aerobic. Hvis du foretrækker at motion alene, er der masser af videobånd, som du kan købe til at guide dig.