5 Lækre Low Calorie Snacks til Prøv i dag

Uanset om du er hjemme, på arbejde eller på farten, kan lavt kalorieindhold snacks komme i handy, hver gang du føler disse sulten. Populære snacks som småkager, slik barer og kartoffelchips kan være lækre og påfyldning, men de indeholder også meget lidt næringsstoffer. Bortset fra deres ernæringsmæssige mangel, er de også fyldt med kalorier og fedt, der kan gøre dig tage på i vægt. Næste gang du finde dig selv sulten mellem måltiderne, vælge en af ​​disse lækre kalorielette snacks til en nærende pick-me-up.

1. Protein Bar

Når du finder dig selv nikke off søvndrukken i eftermiddag, kan du ønsker at nå til et protein bar for en frisk forsyning af energi. Protein er et næringsstof, der stimulerer aktivitet og årvågenhed i hjernen, så hvilken bedre måde er der at opdatere dig selv, end at spise en snack beriget med protein? Men ikke alle protein barer er lavet det samme. Faktisk er mange protein barer er virkelig bare kalorie-laden slik barer i en sund forklædning. Hvad du kan gøre, er at kontrollere etiketterne omhyggeligt når shopping. Proteinet bar du køber bør være meget lav i fedt og sukker, men højt proteinindhold.

2. hårdkogte æg

Æg er en anden stor kilde til protein. Bortset fra protein, æg indeholder også mange andre næringsstoffer, der er gavnligt for dit helbred. Nogle af de vitaminer, der kan findes i et æg er vitamin A, E, D og B-vitaminer. Æg er også rig på mineraler jern, calcium, jod, zink og selen. Æg er også meget lav i kalorier. Hvert æg indeholder typisk ikke mere end 76 kalorier. Disse fordele, plus det faktum, at de er nemme at fremstille, gør hårdkogte æg en ideel sund snack.

3. skiver kyllingebryst

Skiveskåret kyllingebryster er en anden lækker og lavt kalorieindhold snack, som du kan gøre. For at holde denne snack fedtfattig, købe udbenet kyllingebryst, der har haft den fjernet hud. Marinere skiverne for et par timer før grille eller broiling dem. Leder du efter marinade ideer? Hvad med nogle Tobasco sauce, hvidløg pulver, sort peber og løg pulver? For lidt af en italiensk smag, kombinere italienske urter som arugula, basilikum, estragon og rosmarin med nogle kogte tomater. Køleskab kogte kylling skiver og spise dem koldt til en velsmagende snack.

4. Ikke-Fat Yogurt

Hvis du er vant til at nyde snacks, der involverer fløde, is fløde eller mælk så nonfat yoghurt er en ideel lavt kalorieindhold snack for dig. Nonfat yoghurt er også et godt valg, hvis du er laktose intolerant. Bortset fra at være en god kilde til calcium og protein, nonfat yoghurt fremmer også en sund gastrointestinale system og forhindrer betingelser som diarré. Yoghurt er også kendt for indeholder gode bakterier, hvilket er afgørende for et godt helbred. Når du vælger et mærke af nonfat yoghurt, forsøge at undgå dem, der indeholder ekstra frugt eller granola da disse kan føje til kalorier.

5. frugt smoothies

En frugt smoothie er en anden hurtig, billig og sund snack, som du kan lave på din egen. Alt du behøver, er en blender, et par isterninger og flere frugter af dit eget valg. Du kan også tilføje nogle protein pulver, hvis du vil brænde nogle ekstra fedt. Prøv at bruge frugter, der er i sæson for lidt af sort.