5 kost tips til at tabe sig, mens Arbejde et nathold

Det er muligt at tabe sig på en tidsplan. Men vil du finde det at være mere af en udfordring, hvis du arbejder nathold. Der er flere faktorer, der går ind i at gøre dette skift mindre befordrende for et vægttab og fitness-fokuseret tankegang. Her er hvordan at trænge igennem disse hindringer for at nå dit vægttab mål.

1. Pak din frokost

Når du arbejder på natholdet, der ikke er en masse sunde valg for at spise ude, der sandsynligvis vil være åben, når du tager din frokost i de wee timer om morgenen. Dine valg er typisk begrænset til fastfood leddene eller alle-nat diners. Af en eller anden grund, Økologiske restauranter sjældent er åbne alle timer om natten. Af denne grund, undgå fristelsen ved at pakke din egen frokost.

2. har et sæt tid til at udøve

Hvis du kan lide at udøve udendørs, kan det være en vanskelig opgave i løbet af natten skift. Du ønsker at vågne op, mens solen er stadig op for at få i en workout, så snart du er vågen, eller du skal tid det for efter nathold hver morgen. Selv om det kan synes som den sidste ting du ønsker at gøre efter en lang nat af arbejde, det er ofte den ideelle tidspunkt på dagen til at arbejde ud.

3. Organiser til Energize

Vær organiseret med din tidsplan og vægttab planen. Ikke alene bør du planlægge din mad for dagen (selv hvis du gør det på en dag-til-dag basis, når du står op om morgenen), men du bør også planlægge træningen for dagen, og holde sig til det, som om Det var et vigtigt forretningsmøde, der ikke kan omlægges. Det er et vigtigt møde med dig selv for dine behov; der gør det meget vigtigt.

4. Sæt dig selv først

Du bliver nødt til at sætte dig selv først, når du indstiller dit vægttab plan i bevægelse. Når du arbejder på natholdet, kan det være let at komme på en afslappet tidsplan, hvor du planlægger din dag omkring sidste minut pligter og andres behov. En ven, der kender du er fri i de timer, hvor andre arbejder kan være den første til at opfordre dig til en tur til lufthavnen eller at babysitte et sygt barn i sidste øjeblik. Mens du bør give fleksibilitet, når at være en god ven, skal du sikre dig, at din ven forstår, at få din tidsplan og vægttab plan i bevægelse skal komme først lige nu. Enhver god ven vil forstå det.

5. Hverve en Vægttab Buddy

Hvis der er en anden ven der arbejder nathold, være hinandens støtteordning. Være ansvarlige over for hinanden, og selv planlægge træning før og efter arbejde. Du vil opdage, at tabe sig, især på en usædvanlig tidsplan, er meget lettere, når det gøres med hjælp fra en ven.