5 Jump Roping Teknikker til at krydre din træning rutine

Hop roping flere gange om ugen kan hjælpe dig med at øge din udholdenhed og kondition. Der er mange forskellige typer af tovværk hoppe på markedet, så bruge lidt tid på at undersøge for at finde en, der er rigtige for dig. Sørg for at du altid udføre en fuld krop varme op før du hopper reb, da du vil arbejde mange forskellige muskler under træningen.

1. Delefiltre

Delefiltre er en teknik, du kan prøve at krydre din hoppe roping træning. For at udføre en crossover, mens du hoppe reb med en standard svingende bevægelse og løfte begge fødder på samme tid, krydse dine arme foran dig og hoppe gennem løkken, som du opretter. Du kan have svært ved at udføre denne metode først, da løkken størrelse vil variere, indtil du mestrer teknikken.

Prøv altid at holde din overkrop lige, når du laver en crossover. Når du er i stand til at gøre crossovers på et konsistent grundlag, kan du gøre det sværere for øvelsen ved at hoppe ud af en fod ad gangen. Forsøge at øge den hastighed, du svinger tovet samt, som vil gøre teknikken endnu vanskeligere.

2. Dobbeltklik Jumps

Dobbelt spring er en af ​​de mest krævende måder at hoppe reb, og vil hjælpe dig til at øge intensiteten af ​​din træning. For at udføre en dobbelt hop, skal du i luften hoppe højt nok, eller svinge rebet hurtigt nok, til at få det under fødderne to gange, mens du er i luften. Mange jumpere bruge dobbelt hop teknik som led i en regelmæssig rutine, i stedet for konstant at gøre bevægelsen mange gange i træk.

3. Skiftende Legs

Skiftende benet, som du hoppe ud af er en teknik, du kan prøve at krydre din rutine. Som du hoppe reb ved at løfte begge fødder ud af jorden på samme tid ændre bevægelsen ved at køre på plads, hvilket er det samme som skiftevis benene. Øv teknikken i et stykke tid, og derefter arbejde i nogle crossovers og dobbelt spring til at gøre din rutine mere intens.

4. Høje Knees

Høje knæ hoppe roping ligner skiftende ben, medmindre du løfte dine knæ højt i luften ad gangen. Denne teknik kan være trættende, så prøv det for et par et sekund og derefter genoptage din normale hoppe roping bevægelse. Du bliver nødt til at praktisere den høje knæ teknik for en stund, at mestre, hvordan man styre tempoet, som du svinger sjippetov.

5. Kør Springer

Kør springer kræver noget plads, da du har brug for at køre og hoppe reb på samme tid. For at udføre køre springer, start jogging og derefter begynde at hoppe reb uden at stoppe din bevægelse fremad. Du kan også prøve at køre i store cirkler, når du kører springer, hvis du har en begrænset mængde plads. Når du udfører teknikken med lethed, kan du foretage køre springer sværere ved at arbejde i nogle delefiltre.