5 Iskias Øvelser til smertelindring

Ischias øvelser fokuserer på at lindre smerter i lænden og ben, som er forbundet med beskadigelse af rodnettet nerve. I de fleste tilfælde motion er mere fordelagtig end sengeleje; bevægelsen vil fremme udvekslingen af ​​væsker i diskus og samtidig styrke rygmuskler og yde støtte til ryggen. Øvelserne kan også forhindre en gentagelse af den smerte. Udfør disse øvelser på daglig basis, men kun efter konsultation af en læge eller en kiropraktor specialist.

1. Tryk Ups

Presse-up øvelser er til gavn for ben, ryg og bagdel smerte.

Lig på maven med armene bøjet og palmer på gulvet. Balder og ben bør lempes, mens mavemusklerne kan udliciteres.

Tryk på din overkrop op ved hjælp af dine arme og mavemuskler, mens benene hviler på gulvet. Bo i denne stilling i 1 til 3 sekunder. Med tiden kan du bo i denne stilling i 10 sekunder. Gentag disse øvelser 10 gange, to gange om dagen.

2. Udvidelse Øvelser

Extension øvelser kan også lindre ryg og smerter i benene.

Lig på maven med arme og ben strakt ud. Hæv den ene arm og det modsatte ben, holde dem i denne position i 3 sekunder. Sænk dem til jorden, at gentage den samme bevægelse med de andre lemmer. En serie af 10, udført to gange om dagen er tilstrækkelig til at fremme udvekslingen af ​​fluider i diskus.

3. Curl-Up Øvelser

Krølle-up øvelser styrker mavemusklerne, som vil give støtte til ryggen, lindre smerten.

Krølle-ups udføres på gulvet. Lig på ryggen med bøjede knæ. Armene kan foldes på brystet eller holdes på bagsiden af ​​hovedet, der giver støtte til nakken (anbefales, hvis du har nakkesmerter).

Krølle op, løfte hoved og skuldre fra jorden og fastholde denne position i 3 sekunder. For startere, 10 curl-ups er tilstrækkelige, men du kan gå videre i retning af at udføre 20 til 30 curl-ups.

4. ben rejser

Benet hæve øvelser er gavnlige for at styrke den nedre mavemuskler, som kan støtte ryggen og mindske smerten.

Lig på ryggen med hænderne bag hovedet; Alternativt kan du placere en pude under nakken. Mens stramme mavemusklerne, bør du prøve at hæve det ene ben et par inches over jorden. Hold benet i denne position i 2 til 5 sekunder, og slip den til jorden dengang. Løft det andet ben på samme måde.

For en mere intensiv træning, cirkel hævede ben i luften 5 gange i én retning og derefter 5 gange i den modsatte retning.

6. ben elevatorer i vandet

Vand øvelser er også anbefales, hvis du lider af iskias smerter. Øvelserne (dvs. ben elevatorer) kan fokusere på at arbejde mavemusklerne og giver et godt stræk til benene.

Udfør nogle ben elevatorer i puljen til at arbejde dine mavemuskler. Med ryggen til siden af ​​poolen, udvide dine arme langs kanten af ​​bassinet. Spænd dine mavemuskler og forsøge at løfte begge ben. Du kan også bøje dit knæ til brystet eller svinge dine ben til venstre og højre.

Udfør 10 lifte med knæene bøjet og 10 lifte holde dine ben lige.